Πολιτική

Μητσοτάκης: Λιγότεροι φόροι και περισσότερες δουλειές με κυβέρνηση ΝΔ


«Βλέπω την προσμονή για μια καλύτερη χώρα. Με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές, κυρίως για τα νέα παιδιά, περισσότερη ασφάλεια, καλύτερη παιδεία, καλύτερη υγεία για όλους», ανέφερε ως κεντρικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας, από την Έδεσσα ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
Ο Πρόεδρος της ΝΔ πραγματοποιεί σήμερα την τελευταία του προεκλογική περιοδεία στη Μακεδονία, υπογράμμισε πως «μόνο εμείς δώσαμε πραγματικό αγώνα με επιχειρήματα και θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε να απαλύνουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της κακής συμφωνίας». Στην παρέμβαση του ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους πολίτες να πουν «ένα μεγάλο όχι στα ψέματα, τη φτώχεια, τους φόρους, τον εθνικό διχασμό, την εθνική ταπείνωση, την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών». 
 
«Είμαι σίγουρος», συμπλήρωσε, «ότι η Έδεσσα, η Πέλλα, η Μακεδονία, ολόκληρη η Ελλάδα, θα στείλουν ένα μήνυμα μεγάλης πολιτικής αλλαγής. Μαζί με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να σηκώσουμε ψηλά και τη σημαία της Ελλάδας».
 
Εν συνεχεία, μίλησε για την ανάγκη ενίσχυσης των αναπτυξιακών προοπτικών της Έδεσσας και της Πέλλας συνολικά, υπενθυμίζοντας τη δέσμευσή του να σπάσει η απομόνωση της περιοχής με την ολοκλήρωση της κατασκευής του κάθετου άξονα σύνδεσης με την Εγνατία Οδό. «Δεν δίνω ψευδείς υποσχέσεις, έχω δεσμευθεί να σπάσει η απομόνωση της Πέλλας και της Δράμας» είπε ο κ. Μητσοτάκης.
 
«Αυτές τις τρεις μέρες θα ζητήσω από τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά να βρει έναν ή μία αναποφάσιστη ψηφοφόρο και να τους πείσετε ότι αξίζει να μας εμπιστευτούν», σημείωσε αναφερόμενος στον προεκλογικό αγώνα.

«Για να μπορέσουμε, επιτέλους, να κάνουμε πράξη τη μεγάλη πολιτική αλλαγή για μια Ελλάδα με αυτοπεποίθηση, με υπερηφάνεια, για μια υπερήφανη Μακεδονία, αυτός είναι ο αγώνας τον οποίο δίνουμε, αυτός είναι η αγώνας τον οποίο θα δώσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, το βράδυ της 26ης Μαΐου», κατέληξε.
 
Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί απόψε στη Φλώρινα για να μιλήσει σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Γεωργίου Μόδη στις 8 μ.μ.