Πολιτική

Μητσοτάκης: Κυβερνητική αθλιότητα η δήθεν "επταήμερη εργασία"


"Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα επτά μέρες την εβδομάδα. Και θα πει ακόμη περισσότερα μέχρι τις 26 Μαΐου για να αποφύγει τη συντριβή του", υπογράμμισε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριακός Μητσοτάκης, σχετικά με τις δηλώσεις του για  τη διάρκεια της εργασίας.

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, τονίζει: «Την ώρα που κόβει την 12η σύνταξη με τη μείωση του αφορολόγητου, βαφτίζει 13η σύνταξη ένα προεκλογικό επίδομα.
 
Η Νέα Δημοκρατία θα ενισχύσει το πραγματικό εισόδημα των συνταξιούχων στους οποίους ο κ. Τσίπρας έκοψε ακόμα και το ΕΚΑΣ.
 
Σε ό,τι αφορά την αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν επταήμερης εργασίας, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία που αναφέρθηκα δουλεύουν κανονικά πενθήμερο και αντί 40 ώρες την εβδομάδα, 37 με καλύτερες απολαβές.
 
Και είναι τόσο απελπισμένα ψεύτης ο κ. Τσίπρας, που καταγγέλλει μια σύμβαση που η δική του κυβέρνηση ενέκρινε, σε μια εταιρεία που ο ίδιος επισκέφθηκε.
 
Οι πολίτες, όμως, που ξέρουν πια τον κ. Τσίπρα, και που θέλουν να βγουν επιτέλους από τον φαύλο κύκλο της μιζέριας, θα του δώσουν σε λίγες μέρες την απάντηση που του αξίζει
», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης