Επιχειρήσεις

«Μήλον της έριδος» η Nova για Μαρινάκη και Κυριακού 


Σε «μήλον της έριδος» μεταξύ της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη και του ΑΝΤ1 του Θοδωρή Κυριακού εξελίσσεται η Forthnet, άρα και η πλατφόρμα της συνδρομητικής Nova

Η πλευρά Κυριακού που πρώτη εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για την Forthnet φέρεται εκνευρισμένη με τη δυναμική διεκδίκησή της από τον Β. Μαρινάκη, ο οποίος ήδη είναι ιδιοκτήτης μεταξύ άλλων των μέσων του πρώην ΔΟΛ (εφημερίδες «Νέα» και «Βήμα», in.gr κλπ), της εφημερίδας, ραδιοφώνου και site «Παραπολιτικά», του τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας «ΟΝΕ» (αναμένεται να βγεί στον αέρα το επόμενο διάστημα) και του μοναδικού πρακτορείου διανομής τύπου «Άργος» και βεβαίως του Ολυμπιακού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση Μαρινάκη είναι καλύτερη οικονομικά, από εκείνη που κατέθεσε εδώ και καιρό ο όμιλος ΑΝΤ1, ο οποίος φέρεται να ήταν σε συζητήσεις με τις πιστώτριες τράπεζες για την Forthnet. 

Πάντως, χθες η Fοrthnet επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της την υποβολή πρότασης από εταιρεία του ομίλου Alter Ego Mass Media S.A., προς τις τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής αναφορικά με τα ανοίγματά τους (συμπεριλαμβανομένων μετοχών και μετατρέψιμων ομολογιών) έναντι της εταιρείας και της θυγατρικής της Forthnet Media A.E.

Παράλληλα, σημειώνεται πως η πρόταση τελεί υπό όρους και η διαδικασία αξιολόγησής της εναπόκειται στις τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της εταιρείας στη διαδικασία αυτή.

Η εταιρεία επισημαίνει πως θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την πρόταση της εταιρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι εξελίξεις στο επιχειρηματικό μέτωπο της Forthnet (Nova) προβλέπονται «καυτές» το επόμενο διάστημα. 
 

Διαβάστε επίσης