ΕΥΖην

Μικρό το "διάλειμμα" του Justin Bieber: Ετοιμάζει άλμπουμ, περιοδεία, single και ντοκιμαντέρ


Μικρό ήταν τελικά το "διάλειμμα" που είχε ανακοινώσει το Μάρτιο ο Justin Bieber. Ο Καναδός pop star ήδη ανήγγειλε νέο άλμπουμ, περιοδεία, single και σειρά ντοκιμαντέρ για το 2020.

Έδωσε μία πρόγευση του νέου άλμπουμ, του καινούριου single "Yummy" και ανήγγειλε την περιοδεία με ένα τρέιλερ με τίτλο #Bieber2020.

Το Μάρτιο ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική. Μετά από μια σύντομη παύση, ο Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να κυκλοφορήσει νέα μουσική, λέγοντας ότι το νέο του άλμπουμ θα έρθει ως αντάλλαγμα σε 20 εκατομμύρια likes στο Instagram. Φαίνεται ότι οι όροι εκπληρώθηκαν.

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η σύζυγός του, Χάιλι Μπίμπερ ανάρτησαν ένα σύντομο βίντεο, το οποίο περιλαμβάνει λεπτομέρειες για επικείμενη σειρά ντοκιμαντέρ και ημερομηνίες της περιοδείας. Στο βίντεο αναφέρεται επίσης ότι το single "Yummy" θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιανουαρίου.

"Ως άνθρωποι, δεν είμαστε τέλειοι. Το παρελθόν μου, τα λάθη μου, όλα όσα έχω περάσει, πιστεύω ότι είμαι ακριβώς όπου πρέπει να είμαι και ο Θεός με έχει ακριβώς εκεί που θέλει να είμαι" αναφέρει ο τραγουδιστής.

"Νιώθω ότι αυτό είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα άλμπουμ... Είμαι ενθουσιασμένος που το ερμηνεύω και θα κάνω περιοδεία. Όλοι έχουμε διαφορετικές ιστορίες. Είμαι απλά ενθουσιασμένος που μοιράζομαι τη δική μου" σημειώνει.

Διαβάστε επίσης