Διεθνή

Mick Jagger, Ed Sheeran και άλλοι αστέρες σε εκδήλωση για τους πληγέντες της πανδημίας στην Ινδία


Ο Ed Sheeran, ο Mick Jagger, ο Steven Spielberg θα συμμετάσχουν, μαζί με άλλους αστέρες της Δύσης και του Bollywood, σε εκδήλωση συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για την ανακούφιση των πληγέντων από την πανδημία του κορονοϊού στην Ινδία, η οποία θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την 75η Επέτειο της Ανεξαρτησίας της χώρας.

Η τρίωρη εκδήλωση, με τίτλο «We For India: Saving Lives, Protecting Livelihoods» θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο και το Μουμπάι (Βομβάη) την Κυριακή 15 Αυγούστου και θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον κόσμο μέσω του Facebook.

Στην εκδήλωση θα πάρουν μέρος 80 Ινδοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο βραβευμένος με Όσκαρ μουσικοσυνθέτης, Άλαν Ραχμάν.

Οι Νάιλ Ρότζερς, Annie Lenox, το συγκρότημα Sister Sledge και πολλοί άλλοι θα ερμηνεύσουν επιτυχίες τους και θα στείλουν μηνύματα συμπαράστασης με στόχο τη συγκέντρωση βοήθειας ύψους 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων που θα διατεθεί για την αγορά εξοπλισμού παροχής οξυγόνου, φαρμάκων για νοσηλευτικά ιδρύματα της Ινδίας και την ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό εμβολιαστικών κέντρων σε όλη τη χώρα.

Μέρος της βοήθειας θα δοθεί σε οικογένειες που έχουν χάσει μέλη τους από την Covid-19, αλλά και σε προληπτικές δράσεις αποτροπής νέου κύματος της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις