ΕΥΖην

Μια a cappella εκδοχή του "Surf's Up" των Beach Boys


Ενόψει της κυκλοφορίας, στις 27 Αυγούστου, του box set "Feel Flows - The Sunflower & Surf's Up Sessions 1969-1971", οι Beach Boys έδωσαν στη δημοσιότητα μια εκπληκτική φωνητική, χωρίς μουσικά όργανα, εκδοχή του "Surf's Up".

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο box set, όπως και μια εναλλακτική ερμηνεία του "The Whole World", την οποία επίσης δημοσιοποίησε η μπάντα.

Στο "Surf's Up (A Cappella)", τα φωνητικά του Carl Wilson αναδεικνύονται με απίστευτη καθαρότητα.

Αυτή η εκδοχή προοριζόταν για τις sessions για το άλμπουμ Smile του 1966, το οποίο δεν είχε καλή τύχη, ενώ οι πίσω φωνές ηχογραφήθηκαν το 1971.

Την εναλλακτική εκδοχή του "This Whole World", τραγουδιού που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ Sunflower, την ηχογράφησε προσφάτως το συγκρότημα ειδικά για το box set που κυκλοφορεί τέλη Αυγούστου.

Πρώτη φωνή, και εδώ όπως και στην αρχική ερμηνεία, ο Carl Wilson, αλλά εμφανίζεται και ο Brian Wilson (https://www.youtube.com/watch?v=cuXS_Fh39C0&t=14s ).

Αυτή η εκδοχή έχει ένα εναλλακτικό τελείωμα που πήραν από ένα διαφημιστικό της αεροπορικής Eastern Airlines, στο οποίο είχαν εμφανιστεί οι Beach Boys. Το διαφημιστικό εστίαζε στη Νότια Καλιφόρνια με αφήγηση από τον Όρσον Γουέλς (κάποια αποσπάσματά του μπορούν να βρεθούν στο YouTube).

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε επίσης