Επιχειρήσεις

Μετοχές με discount 64%(!) δίνει η Flexopack σε μεγαλομετόχους και στελέχη της


Μετοχές της σε τιμή 63,8% χαμηλότερη από την τρέχουσα χρηματιστηριακή δίνει στους βασικούς μετόχους και σε στελέχη της η εισηγμένη εταιρεία Flexopack, υλοποιώντας πρόγραμμα stock option. Το μεγάλο discount δίνει τη δυνατότητα  στους δικαιούχους να αποκομίσουν ανάλογα κέρδη-υπεραξίες.

Στη λίστα των δικαιούχων περιλαμβάνονται 6 μέλη των δύο οικογενειών Γκινοσάτη που ελέγχουν την Flexopack και μετέχουν στο Διοικητικό της Συμβούλιο, καθώς και 6 ανώτερα στελέχη της που κατέχουν διευθυντικές θέσεις.

Συνολικά δόθηκαν 63.000 μετοχές στην τιμή των 3 ευρώ εκάστη, ενώ η τρέχουσα χρηματιστηριακή τιμή στο ταμπλό ήταν χθες 8,30 ευρώ.

Τα μέλη των οικογενειών Γκινοσάτη μοιράστηκαν συνολικά 49.800 μετοχές, παίρνοντας 8.300 μετοχές ο καθένας. Στα 6 διευθυντικά στελέχη της εταιρείας δόθηκαν συνολικά 13.200 μετοχές (2.200 στον καθένα)

Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι δικαιούχοι -μέλη του ΔΣ είναι οι Γεώργιος, Σταμάτης, Δημήτριος και Σπυρίδων Γκινοσάτης και οι κυρίες Σταματίνα και Ασημίνα Γκινοσάτη.

Τα στελέχη της εταιρείας που πήραν μετοχές μέσω του προγράμματος stock option είναι οι Αναστάσιος Λυμπερόπουλος (Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της εταιρείας), Παναγιώτης Πελώνης (Διευθυντής του εργοστασίου της), Γεώργιος Ρούσος (Διευθυντής R&D), Δημήτριος Μαντζώρος (Group Commercial Director), Βασίλειος Κύρου (Διευθυντής Πωλήσεων) και Αντώνιος Κουμούτσος (Group Supply Chain Director).

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα