Αθλητικά

Μέτωπο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΠΑΟ για τις «σκιές» στην κλήρωση


 Σε μια κίνηση που αναδεικνύει με γλαφυρό -όσο και εξευτελιστικό για την ΕΠΟ- τρόπο την αναξιοπιστία που υπάρχει στο χώρο του ποδοσφαίρου σκοπεύουν να προχωρήσουν Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM o Άρης Ασβεστάς και με αφορμή παρατυπίες που σημειώθηκαν σε προηγούμενες κληρώσεις, οι οποίες αναπόφευκτα είχαν μετατρέψει τη διαδικασία σε παρωδία και είχαν δημιουργήσει «σκιές» για τη νόμιμη εξέλιξή της, οι τρεις ομάδες θα καταθέσουν ένα πρωτοφανές (κοινό) αίτημα.

Στην σημερινή κλήρωση λοιπόν (που είναι προγραμματισμένη για τις 12:00) θα ζητήσουν από την Επιτροπή Κυπέλλου να τραβήξουν οι ίδιοι οι εκπρόσωποι των ομάδων τα μπαλάκια -και όχι τα μέλη της επιτροπής ή οποιοσδήποτε άλλος μετέχει στη διαδικασία.

Άλλωστε είναι νωπές οι μνήμες από τα «παρατράγουδα» προηγούμενων κληρώσεων, όπως αυτή της φάσης των «16» (όταν τα ζευγάρια έβγαιναν στα μουγκά), αλλά και εκείνη της περασμένης σεζόν, όταν η διαδικασία προχωρούσε παράτυπα και χρειάστηκε η υπόδειξη δημοσιογράφων για να συμμορφωθεί με την προκήρυξη).

Πηγή:sport-fm.gr