Επιχειρήσεις

Metaxa Hospitality Group: Άνοιγμα ξενοδοχείων με επενδύσεις 71 εκατ. ευρώ


Εκκίνηση της σεζόν με επενδύσεις ύψους 71 εκατ. ευρώ στα ξενοδοχεία του ανακοίνωσε ο ξενοδοχειακός όμιλος Metaxa Hospitality Group. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο πέντε αστέρων «Creta Maris Resort» στη Χερσόνησο Ηρακλείου, αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 27 Απριλίου, με αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες.

Υπογραμμίζεται ότι στο ξενοδοχείο πραγματοποιούνται επενδύσεις αναβάθμισης και ανάπλασης ύψους 44 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το σχετικό πενταετές πλάνο. Επιπλέον, το πέντε αστέρων «Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa» μετονομάστηκε σε "Santo Pure Oia Suites & Villas" και ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 20 Απριλίου. 

Σημειώνεται ότι το ξενοδοχείο θα εμπλουτιστεί με 20 νέες σουίτες, οι οποίες θα λειτουργήσουν αρχές Ιουνίου, φθάνοντας συνολικά τη δυναμικότητά του σε 83 σουίτες και 2 βίλες. 

Επίσης, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο η κατασκευή δύο, μοναδικών για την περιοχή, υπερπολυτελών, αυτόνομων, villas, συνολικής έκτασης 1.195 τ.μ., οι οποίες θα λειτουργήσουν από τον Ιούλιο. Τα έργα αυτά, αποτελούν μέρος μιας συνολικής επένδυσης ύψους 27εκατ. Ευρώ για τη δημιουργία του «Santo Collection Resorts & Villas».

Το Santo Collection Resorts & Villas, θα ολοκληρωθεί με ένα νέο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, με 37 σουίτες, με την ονομασία «Santo Mine Oia Suites», το οποίο βρίσκεται ήδη υπό κατασκευή. 

Τέλος, το ξενοδοχείο "TUI MAGIC LIFE Candia Maris» στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, έχει ανοίξει τις πόρτες του και υποδέχεται επισκέπτες από τις 19 Απριλίου. Με αφορμή το άνοιγμα των ξενοδοχείων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, Ανδρέας Μεταξάς, δήλωσε ότι ο όμιλος επιμένει να τολμά και να επενδύει στην αναβάθμιση και διεύρυνση του χαρτοφυλακίου του ομίλου.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις