Διεθνή

Μετά το κάπνισμα και το κυνήγι, η Μέγκαν "έκοψε" στον Χάρι τον καφέ και το αλκοόλ


Το κυνήγι δεν είναι το μόνο που ο πρίγκιπας Χάρι σταμάτησε για χάρη της Μέγκαν Μαρκλ. Η δούκισσα του Σάσεξ "έκοψε" από τον πριγκιπικό μπαμπά και την κατανάλωση καφέ, αλλά και αλκοόλ, προτείνοντάς του ως εναλλακτική υγιεινή λύση να πίνει... τσάι και μεταλλικό νερό.
   
«Λαμβάνοντας υπόψη ότι ήταν ένας πολύ δυνατός πότης από τότε που ήταν έφηβος, είναι ένα μεγάλο επίτευγμα αυτό», δήλωσε πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια σύμφωνα με την British Express.
   
Η οικογένεια του Χάρι λέγεται ότι παρατήρησε τις διαφορές στη συμπεριφορά του πρίγκιπα κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών στο Sandringham. Οι φίλοι που παραβρέθηκαν σ' αυτό ισχυρίστηκαν επίσης ότι το πρώην "αγόρι των πάρτι" είναι «πιο ήρεμο και χαλαρό».
   
«Το μόνο που έκανε η Μέγκαν ήταν να του δείξει ότι υπάρχει και ένας άλλος τρόπος ζωής και έγινε ένας μεγάλος θαυμαστής αυτής», είπε η πηγή. «Τρώει καλά, δεν δηλητηριάζει το σώμα του, ασκείται, κάνει λίγη yoga και είναι πολύ πιο ευτυχισμένος».
   
Εξάλλου η πεθερά του Χάρι, Ντόρια Ράγκλαντ, είναι εκπαιδεύτρια της yoga.
   
Δεν είναι πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ κατάφερε να πείσει τον Χάρι να αλλάξει τους τρόπους του. Τον Μάρτιο τον έπεισε να σταματήσει το κάπνισμα.
   
«Η Μέγκαν έχει μία θετική επιρροή στον Χάρι», δήλωσε το προηγούμενο διάστημα πηγή στο περιοδικό People. «Και οι δύο δούλεψαν σκληρά ώστε να είναι πιο υγιείς το διάστημα πριν το γάμο τους».
   
Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τον περασμένο Μάιο, περιμένει το πρώτο του παιδί την ερχόμενη Άνοιξη.

Διαβάστε επίσης