Διεθνή

Meta: Διαψεύδει τις φήμες για παραίτηση του Μαρκ Ζούκερμπεργκ μέσα στο 2023


Η Meta μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της ανακοίνωσε ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν θα παραιτηθεί από τη θέση του CEO μέσα στο 2023, βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο Άντι Στόουν, διέψευσε τα σχετικά σενάρια που μεταδόθηκαν από το The Leak, καθώς ανέφεραν ότι ο ιδρυτής του Facebook ετοιμάζονταν να εγκαταλείψει την θέση του.

Σημειώνεται, ότι οι φήμες ήρθαν τη στιγμή που το Facebook απέλυσε χιλιάδες υπαλλήλους και συγκεκριμένα 11.000 εργαζόμενους.

«Σήμερα ανακοινώνω ορισμένες από τις πιο δύσκολες αλλαγές που έχουν γίνει στην ιστορία της Meta. Αποφάσισα να μειώσω το μέγεθος της ομάδας μας κατά 13% και να απολύσω περισσότερους από 11.000 από τους ταλαντούχους εργαζομένους» ανέφερε στην επιστολή του προς τους υπαλλήλους του Facebook ο Ζούκερμπεργκ.

Υπενθυμίζεται, ότι η Meta στο τέλος του Σεπτεμβρίου αριθμούσε περί τους 87.000 εργαζομένους. «Πρόκειται για μια λυπηρή στιγμή και δεν υπάρχει άλλο τρόπος. Σε όσους απολύονται θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνατε γι’ αυτή την επιχείρηση» πρόσθεσε στην επιστολή του ο Ζούκερμπεργκ.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις