Πολιτική

Μεϊμαράκης: Πολυεπίπεδες οι αιτίες της ακρίβειας - Η Κυβέρνηση τις αντιμετωπίζει επιτυχώς


«Τρεις μέρες πριν την κάλπη, ο κ. Κασσελάκης πάνω στον βηματισμό που έχει χαράξει, της ελαφρότητας, του λαιφστάιλ και της αδυναμίας του να διαμορφώσει μια πειστική πολιτική πρόταση ψάχνει σωσίβιο», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία κοινοποιεί με ανακοίνωσή του ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ στο ΕΚ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο ίδιος προσθέτει: «Θα μπορούσε να ακούσει την πλήρη συνέντευξη, όχι ασύνδετα αποσπάσματα αυτής και να την έχει αξιολογήσει, όπως και όλες τις συνεντεύξεις που έχω δώσει το τελευταίο διάστημα, στις οποίες αναφέρομαι στις πολύπλευρες και πολυεπίπεδες αιτίες της ακρίβειας, που αντιμετωπίζει επιτυχώς η Κυβέρνηση με μια σειρά δράσεων και μέτρων, με αποκορύφωμα την επιστολή για τις πολυεθνικές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Διότι ο διάλογος έχει κανόνες και διάρκεια».

«Δεν με ξαφνιάζει λοιπόν η επιλεκτική προτίμησή του, αντίθετα μου επιβεβαιώνει την απελπισία του για την ολισθηρή καθοδική του πορεία. Το βίντεο αυτό προς απάντησή του» καταλήγει, κοινοποιώντας βίντεο με σχετικές δηλώσεις του από συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει τις τελευταίες ημέρες.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα