ΕΥΖην

ΜediaMarkt Smart Days: Δελεαστικές εκπτώσεις για... smart κινήσεις στο τελευταίο δεκαήμερο


Καλώντας μας να κάνουμε smart κινήσεις το τελευταίο δεκαήμερο των εκπτώσεων, η MediaMarkt, με τις Smart Days, φέρνει δελεαστικές προτάσεις σε μια μεγάλη ποικιλία οικιακών συσκευών και προσφέρει μοναδικά οφέλη σε όσους εμπιστεύονται το δίκτυό της, σε όλη τη χώρα.

Μεταξύ άλλων:

  • αποκλειστικά στη MediaMarkt, όλες οι σκούπες ROWENTA με έκπτωση έως -30% μέχρι τις 25/02 και δωρεάν τα φίλτρα για έναν ολόκληρο χρόνο αξίας 40€!
  • Επιπλέον, μέχρι και τις 29/02 για όλες τις οικιακές συσκευές, κερδίστε 5 χρόνια Δωρεάν εγγύηση και βρείτε:
  • Πλυντήριο BOSCH WAT24368GR μόνο 399 €
  • Ψυγειοκαταψύκτη MORRIS T 71305 CAP στη μοναδική τιμή των 319€ 

Η μεγάλη γκάμα της MediaMarkt σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα εγγυάται ότι θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε και όχι ό,τι έχει μείνει. Γιατί τα αποθέματα της MediaMarkt δεν τελειώνουν!

Ανακαλύψτε ακόμα, στον μοναδικό κόσμο εκπτώσεων της MediaMarkt πάνω από 150 επώνυμες μάρκες όλων των κατηγοριών προϊόντων σε ασύγκριτα εκπτωτικές τιμές, οικιακές συσκευές, μικρές συσκευές σπιτιού και προσωπικής περιποίησης, τηλεοράσεις, smartphones, laptops, gaming και όλα αυτά σε ποσότητες που φτάνουν για όλους.

Στη MediaMarkt γνωρίζουν καλά τι σημαίνει μοναδική αγοραστική εμπειρία, γι’ αυτό για κάθε προϊόν που θα επιλέξει ο καταναλωτής υπάρχει πλήρης σειρά υπηρεσιών που το συνοδεύουν, ώστε να μπορεί να το απολαύσει σωστά άμεσα, από την παράδοση μέχρι και την εγκατάσταση.

Για μια κίνηση smart λοιπόν, με τα καλύτερα deals των εκπτώσεων, επισκεφθείτε ένα από τα 12 καταστήματα ή την ιστοσελίδα της MediaMarkt (https://www.mediamarkt.gr/).