ΕΥΖην

Mε ντεφιλέ στο Central Park γιορτάζει o οίκος Ralph Lauren τα 50 του χρόνια


ντεφιλέ στο Central Park ετοιμάζεται να γιορτάσει o οίκος Ralph Lauren τα 50 του χρόνια και στη συνέχεια επίσημο δείπνο στο εντυπωσιακό Bethesda Terrace του πάρκου, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου θα γίνει η παρουσίαση της νέας κολεξιόν του οίκου στο Bethesda Terrace, ένα περιζήτητο σημείο για τους παρατηρητές του πάρκου και θα προβάλει την οργάνωση Central Park Conservancy, η οποία έχει αναλάβει την προστασία και τη διοίκηση του πάρκου. Η οργάνωση αυτή διαχειρίζεται τα τρία τέταρτα του ετήσιου προϋπολογισμού των 65 εκατομμυρίων δολαρίων (55,5 εκατ. ευρώ) που διατίθεται για τη συντήρησή του.

Με το ντεφιλέ αυτό, ο σχεδιαστής θέλει να "αποτίσει φόρο τιμής" στη γενέτειρά του, τη Νέα Υόρκη, το επίκεντρο της αμερικανικής μόδας και της βιομηχανίας της οποίας είναι πρωτοπόρος εδώ και πέντε δεκαετίες, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Ο 78χρονος σχεδιαστής είναι λάτρης του τεράστιου πάρκου (3.410 στρέμματα) του Μανχάταν. Πριν από δέκα χρόνια, ο Λόρεν γιόρτασε τα 40 χρόνια του οίκου επίσης στο Centra Park, παραθέτοντας δείπνο στο χώρο του Conservancy Garden.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 ο οίκος αρχίζει να εμπλουτίζει τα ντεφιλέ του με μια τέταρτη διάσταση, με τη βοήθεια μιας ψηφιακής προβολής πάνω σε συντριβάνια στην κεντρική λίμνη του Centra Park ανακοινώνοντας με τον τρόπο αυτό την είσοδο του εμβληματικού Polo σε μια νέα εποχή.

Διαβάστε επίσης
Ετικέτες μόδα