ΕΥΖην

Me: Η ζωή του Elton John με τη φωνή του Taron Egerton


Ο Taron Egerton (Τέιρον Έγκερτον), ο οποίος πρωταγωνίστησε ως Elton John στη μουσική βιογραφική ταινία «Rocketman», θα διαβάσει το ηχητικό βιβλίο με τα απομνημονεύματα του τραγουδιστή, που έχει τον τίτλο «Me» και θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Ο Elton John θα παρουσιάσει ο ίδιος το 13ωρο ηχητικό βιβλίο της ολοκληρωμένης αυτοβιογραφίας του.

«Ο Elton John είναι ένας συναρπαστικός άνθρωπος, μερικές φορές απίστευτα τρομακτικός και ταυτόχρονα πολύ ευάλωτος. Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιον άλλον σαν αυτόν», δήλωσε ο Έγκερτον.

«Παθιάστηκα με τον ρόλο μου ως Elton στην ταινία Rocketman και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσω την όλη εμπειρία. Είναι τιμή μου, που μου ζητήθηκε να απαγγείλω την αυτοβιογραφία του Elton και περιμένω με ενθουσιασμό να ξεκινήσω».

Το «Me», θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Henry Holt & Co., θα είναι η «πρώτη και μοναδική αυτοβιογραφία» του Elton John, που θα περιγράφει τη ζωή και τη δουλειά του ως τραγουδιστής και τραγουδοποιός και την απόκτηση της παγκόσμιας φήμης του.

Ακόμα το βιβλίο αναφέρεται και στην προσωπική ζωή του Τζον για τις σχέσεις του και την οικογένειά του με τον Ντέιβιντ Φέρνις.

Διαβάστε επίσης