Τουρισμός

Με αφετηρία τον Πειραιά νέα δρομολόγια για την Celestyal Cruises


Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε τα νέα δρομολόγια για το 2019 και το 2020 με αφετηρία τον Πειραιά και στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου που επιχειρεί η Celestyal Cruises  το 2019 και το 2020 είναι ένα πρώτο βήμα προς την επίτευξη του στόχου για την πραγματοποίηση κρουαζιέρων στο Αιγαίο όλο το χρόνο και εντάσσεται στη στρατηγική που έχει χαράξει ενδυνάμωσης του ελληνικού homeporting και της πολύπλευρης συμβολής της στην εθνική οικονομία.

Το 2019, η Celestyal Cruises επιμηκύνει την τουριστική περίοδο μέχρι το Δεκέμβριο και έχοντας ως αφετηρία της τον Πειραιά εντάσσει εκ νέου την Κωνσταντινούπολη, με τη νέα 7ήμερη κρουαζιέρα. Αυτή η κρουαζιέρα περιλαμβάνει για πρώτη φορά ως προορισμό το Βόλο, για να δώσει την ευκαιρία στους επιβάτες της να επισκεφτούν τα εντυπωσιακά βουνά των Μετεώρων και το Τσανάκαλε της Τουρκίας, την Τροία και την Καλλίπολη. Το 7ήμερο δρομολόγιο «Εκλεκτό Αιγαίο» θα επισκέπτεται, επίσης, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη και την Μύκονο.

Η διεύρυνση της τουριστικής περιόδου που επιχειρεί η Celestyal Cruises  το 2019 και το 2020 είναι ένα πρώτο βήμα προς την επίτευξη του στόχου για την πραγματοποίηση κρουαζιέρων στο Αιγαίο όλο το χρόνο και εντάσσεται στη στρατηγική που έχει χαράξει ενδυνάμωσης του ελληνικού homeporting και της πολύπλευρης συμβολής της στην εθνική οικονομία.

H Celestyal Cruises ανακοίνωσε επίσης την έναρξη της 7ήμερης κρουαζιέρας «3 Ήπειροι» το 2019 με 5 κρουαζιέρες το Δεκέμβριο του 2019 πάντα με λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά.

Το 2020, η Celestyal Cruises θα συνεχίσει τις καθιερωμένες 3ήμερες και 4ήμερες κρουαζιέρες της και θα ενδυναμώσει περαιτέρω τις 7ήμερες κρουαζιέρες, προσφέροντας ποικίλες επιλογές τόσο στους νέους επιβάτες όσο και στους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν ξανά σε μία κρουαζιέρα της εταιρείας.

"Τα δρομολόγιά μας για το 2019 και το 2020 περιλαμβάνουν προσεγγίσεις σε 7 νέα λιμάνια στην Ανατολική Μεσόγειο και μας μεταφέρουν πιο κοντά στο στόχο μας: Να πραγματοποιούνται κρουαζιέρες όλο το χρόνο στο Αιγαίο και να ενδυναμωθεί το homeporting στη χώρα μας" δήλωσε ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises.