Επιχειρήσεις

Με 32,8% η Space Hellas στην ολλανδική Web-IQ


Μέσω της οποίας παρέχει λύσεις Web Intelligence παγκοσμίως

Στο 32,8% αύξησε η Space Hellas το ποσοστό συμμετοχής της στην ολλανδική εταιρεία Web-IQ B.V, από 17,21%, καλύπτοντας την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τελευταίας κατά 1,1 εκατ. ευρώ.

Επίσης, η Web-IQ B.V. αποπλήρωσε ολοσχερώς δάνειο ποσού 300 χιλ. ευρώ που της είχε παράσχει η Space Hellas.

Οι τεχνολογίες που αναπτύσσει η Web-IQ δίνουν τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να έχουν έγκαιρη ενημέρωση για τους κινδύνους που τις απειλούν, μέσω της ευφυούς ανίχνευσης και ανάλυσης ρίσκου, απάτης και εγκληματικών δραστηριοτήτων στο Διαδίκτυο και το Darknet, χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Voyager.

Τα κεφάλαια που επενδύονται στην Web-IQ της δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξει έγκαιρα νέες εκδόσεις με στόχο η πλατφόρμα Voyager να ενσωματώνει μια σειρά τεχνολογιών AI για την επεξεργασία και ανάλυση περιεχομένου, ενώ είναι ήδη διαθέσιμη στο Microsoft Azure Cloud και θα μπορεί να επεκταθεί και σε άλλους Global Cloud Solution Providers.

Με την επένδυση αυτή, η Space Hellas στοχεύει μέσω της περαιτέρω ανάπτυξης των δυνατοτήτων της Web-IQ, να είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες λύσεις Οn-premise/Cloud για Web Intelligence, παγκοσμίως.

Συνδυάζοντας την τεχνολογία ανίχνευσης ιστού σε μεγάλη κλίμακα για τη συλλογή και την παρακολούθηση πηγών του Internet και του dark web, με ένα εκτεταμένο πλαίσιο ανάλυσης για τη διαμόρφωση τεράστιων ποσοτήτων ηλεκτρονικών δεδομένων σε ευαίσθητες πληροφορίες και στοιχεία, θα μπορούν να παραχθούν συλλογές πληροφοριών για κείμενο, γεωγραφία, δεδομένα εικόνων, κρυπτονομίσματα, κ.λπ.

Διαβάστε επίσης