ΕΥΖην

"McCartney 3, 2, 1": o Paul McCartney κουβεντιάζει για όλη την καριέρα του (vid)


Για όλη την καριέρα του θα κουβεντιάζει με τον παραγωγό Ρικ Ρούμπιν (Rick Rubin) ο Πολ Μακάρτνεϊ (Paul McCartney) στην αναμενόμενη σειρά ντοκιμαντέρ "McCartney 3, 2, 1".

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 16 Ιουλίου.

Στη με έξι μέρη σειρά, ο Μακάρτνεϊ θα κάνει μαζί με τον Ρούμπιν επισκόπηση του συνόλου της καριέρας του, από την εποχή των Beatles και των Wings μέχρι την άνω των 50 χρόνων περίοδο της δραστηριότητάς του ως σόλο καλλιτέχνης.

Οι δυο τους θα συζητήσουν επιρροές για το γράψιμο τραγουδιών και προσωπικές σχέσεις στο διάστημα όλων αυτών των χρόνων.
 
«Ποτέ στο παρελθόν οι φανατικοί θαυμαστές δεν είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον Πολ Μακάρτνεϊ να μοιράζεται, σε τέτοια έκταση και με τέτοια λεπτομέρεια, την εμπειρία της δημιουργίας στο έργο της ζωής του – πάνω από 50 χρόνια μουσικής που όριζε την κουλτούρα» ανέφερε, σε ανακοίνωση, ο Κρεγκ Έργουιτς, πρόεδρος της Hulu Originals και ABC Entertainment.

«Είναι πραγματικά διαφωτιστικό να παρατηρεί κανείς τον Πολ και τον Ρικ Ρούμπιν να αποδομούν το πώς γεννήθηκαν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της μουσικής» υπογράμμισε.

Σκηνοθέτης της σειράς «McCartney 3, 2, 1» είναι ο Zachary Heinzerling, και οι Μακάρτνεϊ και Ρούμπιν ήταν ανάμεσα στους εκτελεστικούς παραγωγούς.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα