Επιχειρήσεις

Μασούτης: Επένδυση 30 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση του μεγαλύτερου real estate project στην Αθήνα


Το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής έργο της Δ. Μασούτης ΑΕ στην Αττική, αδειοδοτήθηκε και ξεκινά άμεσα να υλοποιείται σε ιδιόκτητο χώρο 5 στρεμμάτων στην περιοχή Τρεις Γέφυρες, ενισχύοντας περαιτέρω την κραταιά θέση της εταιρείας στον κλάδο του λιανεμπορίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συγκεκριμένο real estate project της Μασούτης αποτελεί τη σημαντικότερη έως τώρα επένδυση της εταιρείας στην Αττική, καθώς αναμένεται να ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ, αλλά και το μεγαλύτερο project που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Δήμο Αθηναίων αυτή την περίοδο. Η ανάπτυξη περιλαμβάνει τη δημιουργία του νέου Grand Μασούτης στην Αθήνα και παράλληλη ανέγερση στον ίδιο χώρο ενός κτιριακού συγκροτήματος δύο 9όροφων πολυκατοικιών.

Το Grand Μασούτης στις 3 Γέφυρες, το δεύτερο στην Αττική μετά το Grand κατάστημα στην Γλυφάδα, θα αναπτύσσεται σε ένα επίπεδο περίπου 2.000τμ, ενώ οι δύο δίδυμες 9όροφες πολυκατοικίες που θα ανεγερθούν ακριβώς από πάνω,θα φιλοξενήσουν 110 διαμερίσματα διαφορετικών εμβαδών. Το συγκρότημα θα διαθέτει και δύο υπόγεια πάρκινγκ, ένα θα εξυπηρετεί το κατάστημα για τη στάθμευση οχημάτων του καταστήματος, ενώ το δεύτερο θα βρίσκεται σε διαφορετικό επίπεδο και θα εξυπηρετεί τη στάθμευση οχημάτων των κατοίκων των δύο οικιστικών συγκροτημάτων.

Σημειώνεται ότι το οικόπεδο στο οποίο θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη ανάπτυξη θα κατασκευαστεί και πρατήριο βενζίνης, καθώς το σημείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καλλάρη, Κουρτίδου και Ρεγκούκου είναι κομβικό για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, καθώς και τον ανεφοδιασμό των διερχόμενων οχημάτων.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δ. Μασούτης ΑΕ, Γιάννης Μασούτης δήλωσε πως η ανάπτυξη στην περιοχή Τρεις Γέφυρες, θα ενισχύσει την ήδη δυναμική διείσδυση της αλυσίδας στην αγορά της Αττικής που ήδη αριθμεί 58 καταστήματα, τονίζοντας ότι οι κατασκευαστικές εργασίες πραγματοποιούνται με ταχύτατους ρυθμούς, με στόχο να έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των δύο υπογείων, του ισογείου και του 1ου ορόφου, έως το τέλος του 2024.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα