Πολιτική

Μαξίμου: Ψεύτης ο Μητσοτάκης


Δριμεία κριτική στον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, με αφορμή τις δηλώσεις του για το ΝΑΤΟ και την επικύρωση της συμφωνίας με την πΓΔΜ.

Πιο συγκεκριμένα, το Μέγαρο Μαξίμου, σε ανακοίνωση του, τονίζει πως: "Το πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη φαίνεται πως επιδεινώνεται. Αφού έβγαλε ψεύτες τους θεσμούς για την καθαρή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και τα σενάρια περί δήθεν τέταρτου μνημονίου, τώρα καταπιάνεται και με τον γγ του ΝΑΤΟ".

Και συνεχίζει, υπογραμμίζοντας: "Του θυμίζουμε λοιπόν ότι ο κ. Στόλτενμπεργκ έχει δηλώσει ξεκάθαρα πως προϋπόθεση για την ένταξη της πΓΔΜ είναι η «πλήρης επικύρωση της συμφωνίας»  με την πΓΔΜ, δηλαδή η θετική ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος και της συνταγματικής αναθεώρησης".

"Επομένως ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να αποφασίσει: ή και ο κ. Στόλτενμπεργκ είναι ψεύτης ή η Ελλάδα δεν παραδίδει κανένα απολύτως διαπραγματευτικό όπλο και ο ψεύτης είναι ο ίδιος", σημειώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

"Όσο για το διαρκές ψέμα του περί αναγνώρισης «εθνότητας», ο Πρωθυπουργός προ ημερών τον κάλεσε να κοιτάξει την ταυτότητά του για να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι. Άλλο ιθαγένεια και άλλο εθνότητα. Τόσο δύσκολο είναι για το καλύτερο βιογραφικό της χώρας;", διερωτάται κλείνοντας.