Πολιτική

Λίστα Πέτσα: Σάλος με τη χρηματοδότηση σε κανάλι αρνητών μάσκας - Πυρά ΣΥΡΙΖΑ


Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι περιφερειακό τηλεοπτικό κανάλι έλαβε κρατική χρηματοδότηση συνολικού ύψους  32.400 ευρώ από τη λίστα Πέτσα, για μηνύματα προστασίας από κορονοϊό, αλλά εκπομπή του στρέφεται κατά των εμβολιασμών και της επιβολής χρήσης μάσκας!

Σε μία από τις εκπομπές επιστήμονας προβάλει την άποψη, ότι οι άνθρωποι υποφέρουν φορώντας μάσκα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, και τονίζει ότι η μάσκα προσβάλλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, εμπεριέχει κινδύνους για την υγεία και ακόμη και για την ανθρώπινη ζωή σε κάποιες περιπτώσεις.

Στην ίδια εκπομπή ο παρουσιαστής αναρωτιέται «δεν θέλω να εμβολιαστώ πώς το γλυτώνω νομικώς». Τότε ο επιστήμονας απαντά ότι η Ελλάδα  στις 11 Μαρτίου έσπευσε να θεσπίσει ως υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό. «Υπάρχει σχέδιο η Ελλάδα να γίνει το πειραματόζωο και να εφαρμοστεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε βάρος του ελληνικού πληθυσμού, τι συμβαίνει εδώ», διερωτάται ο επιστήμονας και προτείνει να προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ο παρουσιαστής στη συνέχεια ισχυρίζεται «Έχουν υποχρεώσει τα παιδιά μας να φοράνε μάσκα», και τονίζει ότι έχει πολλές επιπτώσεις και ρωτάει πως μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας νομικά. Ο επιστήμονας δίνει οδηγίες για το πώς και με ποιους τρόπους μπορούν οι γονείς να προσφύγουν κατά της συνταγματικότητας της σχετικής ΚΥΑ η οποία θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών. Λίγο αργότερα, δίνουν νομικές οδηγίες και κατά της υποχρεωτικής καραντίνας σε άτομα που είναι ασθενείς από τον ιό.

Για περίπου μισή ώρα μιλούν με τον καθηγητή και συνεχίζουν με Συνταγματολόγο, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες ερωτήσεις, για να πάρουν πολύ πιο ακραίες απαντήσεις, όπως «να αποτρέψουμε τη γενοκτονία που επέρχεται για την πατρίδα μας».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία:

Γιατί ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους;

Ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την καμπάνια «μένουμε ασφαλείς» κανάλι, το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που προωθεί την αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κορονοϊό και τις μάσκες «συνομωσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα».

Περιμένουμε από τον κ. Πέτσα να εξηγήσει στους πολίτες γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνομωσιολόγους. Αν δεν μπορεί, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πως παράγεται το «αδρενόχρωμα».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις