ΕΥΖην

Λεύκωμα για τα "μεταλλαγμένα" οχήματα στο Burning Man από την Alexandra Lier


Τον σουρεαλιστικό κόσμο των "μεταλλαγμένων" οχημάτων στο φεστιβάλ Burning Man παρουσιάζει η Alexandra Lier στο λεύκωμα "Mutant Vehicles: Art on Wheels at Burning Man" μέσα από μια σειρά υψηλής ποιότητας φωτογραφιών και άλλων διαδραστικών στοιχείων.

Από το 2014 η Γερμανίδα καλλιτέχνις καταγράφει ανελλιπώς το φεστιβάλ στην έρημο Black Rock Desert στην πολιτεία της Νεβάδα, αιχμαλωτίζοντας με τον φωτογραφικό φακό της τα κινούμενα έργα τέχνης και τους ευφάνταστους εφευρέτες.

«Αγαπώ τις ερήμους κι αγαπώ τα περίεργα αυτοκίνητα, οπότε ήταν ζήτημα χρόνου να έλθω σε επαφή με αυτά τα είδη και να τα κάνω το καινούργιο μου πρότζεκτ» εξομολογήθηκε η Alexandra Lier.

Οι φωτογραφίες στο «Mutant Vehicles» δημιουργούν έντονο εφέ, με τα φωτογραφικά πορτρέτα των οχημάτων να παίρνουν διαστάσεις μιας «fata morgana». Αναδεικνύουν επίσης τους σχεδιαστές και κατασκευαστές τους.
 
Για να δώσει τη δυνατότητα μιας πιο εκ του σύνεγγυς εμπειρίας του φεστιβάλ και των οχημάτων, το λεύκωμα περιλαμβάνει ένα διαδραστικό μέρος (βίντεο, ήχος και μεγάλες εικόνες).

Οι μεγάλες εικόνες επιτρέπουν σε όσους το χαζεύουν να βυθιστούν στον κόσμο αυτών των παράξενων δημιουργημάτων, οι συνεντεύξεις τους φέρνουν πιο κοντά σε ορισμένους καλλιτέχνες και ένα βιντεοκλίπ παρέχει τη δυνατότητα βόλτας στην έρημο με ένα από τα «μεταλλαγμένα» οχήματα.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα