Τουρισμός

Λεωφορείο Greyhound του 1956 στο lounge της ταράτσας του Bobby Hotel στο Τενεσί


Ένα λεωφορείο Greyhound του 1956 έχει παρκάρει στην ταράτσα του ξενοδοχείου Bobby Hotel, στη Νάσβιλ στην Πολιτεία του Τενεσί.

Το πρότζεκτ είναι μέρος της συνολικής ανακαίνισης κτηρίου γραφείων της δεκαετίας του 1970 και της μετατροπής του από την Castlerock Asset Management σε λάιφ στάιλ ξενοδοχείο με lounge και πισίνα στην ταράτσα και ένα εστιατόριο εκεί.

Θέλησαν να επιτρέψουν στους θαμώνες να βυθίζονται στην απόλυτη «Νάσβιλ εμπειρία» και να κατοπτρίσουν το στυλ «life on the road» της μουσικής παράδοσης της πόλης. Απευθύνθηκαν στην Hemphill Brothers Coach Company να επανασχεδιάσει το παλιό Greyhound του οποίου ο εσωτερικός χώρος άδειασε ώστε να εξασφαλιστεί μήκος 3,7 μέτρων για την υποδοχή των συνδαιτημόνων. Τοποθετήθηκαν δύο υδραυλικές πόρτες, η μία στο πίσω μέρος και η άλλη στο πλάι. «Κατά μία έννοια, μας άφησε άφωνους το μέγεθος των πορτών» είπαν από τη Hemphill Brothers. «Δεν έχει ξαναϋπάρξει, πάνω σε ένα ξενοδοχείο, λεωφορείο με πίσω και στο πλάι πόρτες που να ανοίγουν, είναι κάτι μοναδικό» τόνισαν.

Μείωσαν το αρχικό βάρος των εννέα και κάτι τόνων για να μπορέσουν με γερανό να το ανυψώσουν στην ταράτσα, όπου το τοποθέτησαν σε ειδικά κατασκευασμένη πλατφόρμα και το εστιατόριο-Greyhound ( https://www.instagram.com/p/CHgG6PohbyN/ ) μοιάζει έτοιμο να ξεκινήσει από την κορυφή του Bobby Hotel.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα