ΕΥΖην

Leah Remini: "Ο Tom Cruise μοιάζει όλο και περισσότερο με τον ηγέτη της Σαηεντολογίας"


Πόλεμο με τη Σαηεντολογία και τον Tom Cruise έχει ανοίξει η Leah Remini (Λία Ριμίνι). Πρόσφατα κατηγόρησε τον Tom Cruise, ότι σταδιακά "γίνεται σαν τον ηγέτη της Σαηεντολογίας", David Miscavige (Ντέιβιντ Μισάβιτζ).

"Νομίζω ότι είναι καιρός για τους ανθρώπους να αρχίσουν να ξυπνούν και να δουν τα πραγματικά γεγονότα. Ο Τομ χειραγωγούσε εδώ και χρόνια την εικόνα του για να είναι καλός", δήλωσε η 50χρονη ηθοποιός στο Us Weekly.

"Παρόλο που πιστεύω ότι υπήρχε μια εποχή που ο Τομ ήταν αξιοπρεπές και καλόκαρδο άτομο, έχει μεταμορφωθεί στον Ντέιβιντ Μισαβίτς και είναι απολύτως αφοσιωμένος στην αποστολή της Σαηεντολογίας να "καθαρίσει" τον πλανήτη Γη - που σημαίνει το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού να είναι Σαηεντολόγοι".

Η Ριμίνι μεγάλωσε στην οργάνωση από την ηλικία των 9 ετών καθώς η μητέρα της ήταν μέλος. Έφυγε όταν αμφισβήτησε τον τρόπο διαχείρισης από τον Μισαβίτς.

Δύο χρόνια αργότερα δημοσίευσε ένα υπόμνημα "Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology". Η ηθοποιός γύρισε και μια σειρά ντοκιμαντέρ για το A&E, με τίτλο "Leah Remini: Scientology and the Aftermath", στο οποίο πρώην μέλη της οργάνωσης μιλούσαν για τις εμπειρίες τους όταν ήταν μέλη της.

Αυτή τη στιγμή συνδιοργανώνει ένα podcast με τον Μάικ Ράιντερ (Mike Rinder) με τίτλο "Scientology: Fair Game"

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα