TECHin

Landlord GO: Παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας με αγοραπωλησίες υπαρκτών ακινήτων (και στην Αθήνα)!


Περπατώντας στο δρόμο παρατηρείτε ότι κάτι έχει αλλάξει. Βγάζετε το τηλέφωνό σας βιαστικά για να δείτε τα διαθέσιμα ακίνητα γύρω σας. Ναι! Να τα! Νέες κοινοποιήσεις και... τα παίρνετε! 

Δεν είναι η πρώτη φορά που στον δρόμο για τη δουλειά συναντάτε τόσο πολύτιμα ευρήματα. Αποτελούμε όλοι μέρος αυτού του εικονικού χάρτη. Με περισσότερες από 3 δισεκατομμύρια φορητές συσκευές στον πλανήτη σήμερα, τρισεκατομμύρια ίχνη δεδομένων μένουν αχρησιμοποίητα. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε αυτό το μείγμα ψηφιακού και πραγματικού κόσμου στο παιχνίδι Landlord GO.

Το Landlord GO είναι ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι της Reality που σταθμίζει αυτά τα ψηφιακά «αποτυπώματα» με έναν ευχάριστο και φανταστικό τρόπο, επιτρέποντας στους παίχτες να αγοράσουν, να πωλήσουν και να πάρουν ενοίκια για ορισμένα από τα πιο διάσημα κτήρια και ορόσημα του κόσμου.

Με πάνω από 1 εκατομμύριο παίκτες παγκοσμίως, είναι το πρώτο παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας στον πραγματικό κόσμο που χρησιμοποιεί πραγματικά κτήρια, πραγματικούς ανθρώπους και πραγματικές τιμές για να μετατρέψετε την πόλη σας σε ένα παιχνίδι στρατηγικής μαζί με δράση.

Με περισσότερους από 6785 παίκτες να κάνουν ήδη συμφωνίες για εικονικές ιδιοκτησίες περισσότερων από 25622 ακινήτων στην/στο Αθήνα ήδη, δεν υπάρχει έλλειψη δυνατού ανταγωνισμού, καθώς είναι έτοιμοι να πέσουν στη μάχη.

Περπατάτε στη γειτονιά σας καθημερινά, βλέποντας οικεία τοπία και κτήρια. Τώρα μπορείτε να δείτε αυτά τα καθημερινά μέρη με έναν εντελώς νέο τρόπο, κατέχοντας ένα εικονικό κομμάτι της κοινότητάς σας.

Είτε ξεκινάτε από χαμηλά, είτε έχετε μεγάλα οράματα για να αποκτήσετε τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι ή το Κτήριο Εμπάιρ Στέιτ στην πόλη της Νέας Υόρκης, μπορείτε να τα αποκτήσετε απλά με το Landlord Go.

Έχετε μοναδική γνώση για ένα μέρος της πόλη σας που λίγοι άλλοι ξέρουν; Αυτές οι γνώσεις για την τοπική κοινότητα μπορούν να μεταφραστούν σε μεγάλα κέρδη με το Landlord Go.

Εάν ανοίγει ένα νέο καφέ στην γειτονιά σας και νομίζετε ότι είναι μοιραίο να γίνει το επόμενο Starbucks, δώστε την προσφορά σας και αρχίστε να ζητάτε ενοίκιο από τα πλήθη που συνωστίζονται έξω από την πόρτα.

Χρησιμοποιώντας μαζική βάση δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με περισσότερα από μισό δισεκατομμύρια ακίνητα στον πραγματικό κόσμο, το Landlord Go συνδέει τον χρήστη με την πόλη του με έναν εκπληκτικό και καινοτόμο νέο τρόπο.

Οι παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν με μικρά βήματα και να συγκεντρώσουν γρήγορα μία τεράστια αυτοκρατορία ακινήτων μέσω ενημερωμένων επενδύσεων. Ρίξτε ακίνητα στην αγορά ή εμπλακείτε σε δυνατές μάχες για κατάθεση προσφορών με άλλους παίκτες, αναδημιουργώντας την εμπειρία του ανταγωνισμού στην συναρπαστική αγορά ακινήτων μέσα από το τηλέφωνό τους.

Το Landlord Go έχει απίστευτη ακρίβεια, αντανακλώντας πραγματικές αξίες ακινήτων χρησιμοποιώντας στοιχεία όπως η απόσταση από το κέντρο της πόλης και τις ανέσεις του κτηρίου.

Χρησιμοποιώντας το δικό του σύνολο δεδομένων σε συνδυασμό με δορυφορικές σαρώσεις της NASA δείχνοντας εκπομπές νυκτερινού φωτισμού, είναι ένα από τα πιο ρεαλιστικά και βασισμένα σε δεδομένα παιχνίδια διαπραγματεύσεων ακινήτων που έχουν συλληφθεί ποτέ.

Ανά πάσα στιγμή που κάποιος άλλος παίκτης επισκέπτεται το ακίνητό σας στην πραγματική ζωή, σας καταβάλλουν ενοίκιο στο παιχνίδι. Όσο περισσότερους επισκέπτες έχει το ακίνητό σας, τόσο πιο μεγάλη αξία έχει.

Το παιχνίδι είναι συναρπαστικό καθώς οι παίκτες βλέπουν τις περιουσίες τους να μεγαλώνουν και συμμετέχουν σε συναλλαγές εξαιρετικά υψηλής αξίας, ανταγωνιζόμενοι με άλλους παίκτες για να κυριαρχήσουν στην αγορά ακινήτων.

Δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο σαν και αυτό σήμερα και τίποτα που θα μπορούσε ακόμα και να πλησιάσει στο επίπεδο ακρίβειας και λεπτομερειών που υπάρχουν στο Landlord Go.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα