Οικονομία

ΛΑΕ: 799 πλειστηριασμοί έγιναν αυτή την εβδομάδα


"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθούν να πείσουν τον λαό για τα μεγάλα επιτεύγματα της πολιτικής τους αλλά τα προβλήματα του ελληνικό λαό που αφορούν βασικές ανάγκες επιβίωσης και στέγασης είναι πάντα εδώ", υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, το γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας.

Παράλληλα, σημειώνεται: "Οι πλειστηριασμοί συνεχίζοντα και εντείνονται. Από σήμερα 11/9 και μέχρι την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί 799 πλειστηριασμοί ακινήτων εκ των οποίων οι 225 αφορούν κατοικίες".

Η ΛΑΕ τονίζει: "Για την Αττική έχουν προγραμματισθεί 102 πλειστηριασμοί κατοικιών, 22 αφορούν ιδιοκτήτες των οποίων εκπλειστηριάζονται περισσότερα του ενός ακίνητα" και προσθέτει πως "τουλάχιστον 13 πρώτες κατοικίες αξίας κάτω των 100.000 ευρώ εκπλειστηριάζονται στην Αττική αυτές τις μέρες".

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: "Συνολικά για τον μήνα Σεπτέμβρη έχουν ανακοινωθεί ήδη 3000 πλειστηριασμοί και αναμένεται να ξεπεράσουν τους 3.500, δηλαδή περισσότερο από κάθε άλλη προηγούμενη περίοδο".

"Ήδη χιλιάδες ακίνητα έχουν πουληθεί από τις τράπεζες σε funds, που σημαίνει ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και εξώσεις από κατοικίες", καταλήγει.