Επιχειρήσεις

Κτιριακό συγκρότημα στο Μαρούσι αγόρασε η Trastor


Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης περί ανακήρυξης της ως πλειοδότρια σε ιδιωτική πλειοδοτική διαδικασία, η Trastor γνωστοποιεί την ολοκλήρωση απόκτησης κτιριακού συγκροτήματος γραφείων.

Το αποκτηθέν κτιριακό συγκρότημα αναπτύσσεται σε δύο αυτοτελή κτίρια γραφείων με υπόγειες αποθήκες και θέσεις στάθμευσης συνολικής επιφάνειας 6.265τ.μ. περίπου και βρίσκεται στη συμβολή των οδών Γραβιάς 4 & Γρανικού, στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Το τίμημα απόκτησης του ως άνω κτιριακού συγκροτήματος, ανήλθε σε € 12.000.000.

Με την ολοκλήρωση της απόκτησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Τάσος Καζίνος, δήλωσε σχετικά: «Η ολοκλήρωση της συγκεκριμένης απόκτησης μας ικανοποιεί ιδιαιτέρως καθώς εντάσσονται στο χαρτοφυλάκιό μας δύο σύγχρονα κτίρια γραφείων στην περιοχή του Αμαρουσίου, όπου σήμερα υπάρχει αυξημένη ζήτηση για χώρους γραφείων υψηλών προδιαγραφών. Στόχος και σκοπός της Trastor ΤΡΑΣΤΟΡ -7,41%, είναι να επενδύει σε ακίνητα υψηλής ποιότητας και απόδοσης, σε περιοχές πρώτης κατηγορίας και ζήτησης, τα οποία ενισχύουν το χαρτοφυλάκιό της και δημιουργούν υπεραξία στους μετόχους της».