Πολιτική

Ξύλο στη Βουλή! Πρώην "Σπαρτιάτης" βουλευτής γρονθοκόπησε βουλευτή της Ελ. Λύσης


Σκηνές απείρου κάλλους εξελίχθηκαν πριν από λίγο στη Βουλή, με τον ανεξάρτητο βουλευτή-προερχόμενο από τους Σπαρτιάτες- Κωνσταντίνο Φλώρο να χειροδικεί κατά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου. 

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που στην ολομέλεια της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο βουλευτές είχαν μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση, με ύβρεις και άλλους κατάπτυστους χαρακτηρισμούς, πριν συναντηθούν στο περιστύλιο της Βουλής, όπου και ο Φλώρος χτύπησε τον Γραμμένο.

Μετά το περιστατικό ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μετά το επεισόδιο ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από την φρουρά της Βουλής την αποβολή του Κωνσταντίνου Φλώρου για 15 ημέρες από το κοινοβούλιο, την ανώτερη, δηλαδή, ποινή που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής με τον κ. Τάσουλα να κάνει λόγο για «ποινή χάδι» καθώς όπως είπε, είχαμε την εντύπωση ότι ο κανονισμός της Βουλής απευθυνόταν σε λογικούς ανθρώπους.
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα