Ενέργεια

Ξεκινά η υπογειοποίηση καλωδίων στο Πέραμα Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο


Ξεκινά η υπογειοποίηση καλωδίων στο Πέραμα Μυλοποτάμου, ένα μεγάλο έργο, σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιώργο Κλάδο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη ΔΕΔΔΗΕ Ρεθύμνου μετά και την έγκριση τη σχετική από τη ΔΕΔΔΗΕ.

Η Δημοτική Αρχή Μυλοποτάμου, είχε προχωρήσει το προηγούμενο διάστημα στην κατάθεση αναλυτικού υπομνήματος προς τη ΔΕΔΔΗΕ Ρεθύμνου, ζητώντας την υπογειοποίηση των ηλεκτρικών καλωδίων στην ευρύτερη περιοχή του δήμου. Έπειτα από εξέταση του αιτήματος, η ΔΕΔΔΗΕ αποφάσισε την έγκριση του, με το Δήμο να ανακοινώνει σήμερα την επίσημη έναρξη των εργασιών της υπογειοποίησης καλωδίων στη δημοτική κοινότητα Περάματος.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Δημάρχου Γιώργου Κλάδου, οι εργασίες υπογειοποίησης καλωδίων αποτελούν το πρώτο βήμα πριν την έναρξη των εργασιών της ευρύτερης αναπλάσεως στο Πέραμα, οι οποίες εντάσσονται στο πρόγραμμα «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου του Δήμου Μυλοποτάμου (Open Mall)». Η πρωτοβουλία προγραμματισμού στοχεύει σύμφωνα με τον δήμαρχο, στην αποφυγή επαναλαμβανόμενων σκαπτικών εργασιών και στη διασφάλιση της ομαλής ενσωμάτωσης των έργων στην καθημερινή ζωή των πολιτών.

«Με την υπογειοποίηση , ο δήμος επιδιώκει να βελτιώσει την αισθητική και τη λειτουργικότητα του αστικού τοπίου, την οικονομική αποδοτικότητα των δημοτικών έργων, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια και τη διαρκή πρόσβαση στις υποδομές. Με αυτή τη στρατηγική κίνηση, καταφέραμε να συντονίσουμε επιτυχώς τα δύο έργα, επιφέροντας σημαντικά οφέλη προς το συμφέρον του Δήμου», τόνισε ο κ. Κλάδος

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα