Αγορές

Κρυπτονομίσματα: Σε ιστορικό υψηλό το Ether, νέο ράλι για το Bitcoin


Σε ιστορικό υψηλό επίπεδο ανέβηκε το Ether, τη στιγμή που το Bitcoin ενισχύεται σημαντικά, καταδεικνύοντας ότι η αγορά των κρυπτονομισμάτων, που η συνολική της κεφαλαιοποίηση αποτιμάται στα 3 τρισ.δολάρια, βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό μομέντουμ.

Το «καμάρι» ή αλλιώς το πιο δημοφιλές ψηφιακό νόμισμα, το Bitcoin καταγράφει μια άκρως εντυπωιακή πορεία, καθώ ενισχύεται έως και 7%, στα 66.250 δολάρια και προσεγγίζει το υψηλό ιστορικό των 66.900, το οποίο «έπιασε» στα τέλη Οκτωβρίου. Εκτιμήσεις έμπειρων αναλυτών και ειδικών επί των κρυπτονομισμάτων αναφέρουν ότι λίαν συντόμως το Bitcoin θα ξεπεράσει το φράγμα των 70.000 δολαρίων.

Την ίδια στιγμή το Ether, που θεωρείται το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα, πραγματοποιεί μια ξέφρενη ανοδική πορεία, η οποία το οδήγησε σήμερα σε ιστορικά υψηλά επίπεδα. Ειδικότερα το Ether έφτασε στα 4.470 δολάρια και η τάση που παρουσιάζει είναι άκρως ανοδική.

Υπάρχει, ωστόσο, και η άλλη όψη του φεγγαριού, η σκοτεινή πλευρά των κρυπτονομισμάτων, όπως αποδείχθηκε με το Squid Game Token, πριν μερικές ημέρες. 

Το κρυπτονόμισμα Squid Game Token, εμπνευσμένο από την ομώνυμη επιτυχημένη σειρά του Netflix, κατέρρευσε μετά από αναφορές ότι οι ανώνυμοι δημιουργοί του διέκοψαν το project και διέφυγαν με χρήματα των επενδυτών.

Μόλις κυκλοφόρησε η πληροφορία, η τιμή του σχεδόν μηδενίστηκε υποχωρώντας από τα 2.861 δολάρια σε μόλις 5 σεντς. Χάθηκαν έτσι περίπου 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα