Πολιτική

Κουτσούμπας: Οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες θα πρέπει να εκπληρωθούν


«Οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες θα πρέπει να εκπληρωθούν», δηλώνει από τη Λαμία ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που σήμερα Καθαρή Δευτέρα βρέθηκε στη Λαμία να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις του «Νεομαγνησιωτικου γάμου» αλλά και τα Κούλουμα πού διοργανώνονται από τον πολιτιστικό σύλλογο της Νέας Μαγνησίας στη Λαμία.

Πρόκειται για ένα δρώμενο το οποίο έχει ιδιαίτερη σχέση με την προσφυγική συνοικία της Νέας Μαγνησίας και ουσιαστικά η ιστορία αναφέρεται σε έναν γάμο ενός ντόπιου με μία προσφυγόπουλα στα πρώτα χρόνια εγκατάστασης των προσφύγων στην περιοχή.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, που είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στο νόμο της Φθιώτιδας, σε δήλωσή του σημειώνει: «Χρόνια πολλά και καλά. Καλή δύναμη και υγεία σε όλους και όλες, με αισιοδοξία, με ελπίδα για ό,τι καλύτερο, για να δυναμώσει ο αγώνας και η πάλη μας για τα δίκαια αιτήματα του λαού μας. Οι σύγχρονες λαϊκές ανάγκες πρέπει να εκπληρωθούν. Το ΚΚΕ σε αυτήν την κατεύθυνση, σε αυτή τη ρότα σταθερά βαδίζει, για να υπερασπίσει το δίκαιο των εργαζομένων της Λαμίας, της Φθιώτιδας, όλης της χώρας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες ΚΚΕ