Πολιτική

Κουτσούμπας: Δρομολογούνται επικίνδυνες εξελίξεις για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα


Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ολοκληρώνοντας την ομιλία του στη Βουλή επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, είπε ότι «μιας και είμαστε μια μέρα μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο θα ήθελα να τονίσω πως είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι.

Όπως φαίνεται δρομολογούνται επικίνδυνες εξελίξεις για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο όνομα των "αναγκαίων" υποχωρήσεων».

Απευθυνόμενος στην κυβέρνηση είπε: «Φυσικά και δεν μας εφησυχάζουν καθόλου τα περί "καλού κλίματος", "ήρεμων νερών" που διαδίδετε. Σας διεύψευσε άλλωστε ο ίδιος ο Ερντογάν με το αίτημα αναγνώρισης του ψευδοκράτους που κατέθεσε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, επιβεβαιώνοντας ότι η ατζέντα έχει ανοίξει πολύ και θα ανοίξει περισσότερο το επόμενο διάστημα.

Οφείλετε να ενημερώσετε υπεύθυνα για το περιεχόμενο αυτών των συνομιλιών, κανονικού παζαριού, λέμε εμείς, που έχετε στήσει με την Τουρκία κάτω φυσικά από την ομπρέλα των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ».

«Γιατί όταν λέγονται λίγα στα φανερά, μάλλον λέγονται πάρα πολλά στα κρυφά και πίσω από τις κάμερες» ανέφερε, χαρακτηριστικά, καταλήγοντας ο Δ. Κουτσούμπας.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις