Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Δεν τα σπάσαμε στον ΣΥΡΙΖΑ – Κάποιοι πρόδωσαν την κοινωνία


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε, αναφέρθηκε στην αποχώρηση από το ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και ανέφερε πως «δεν τα έσπασε με κανέναν», αντιθέτως «κάποιοι πρόδωσαν την κοινωνία».

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» είπε ότι «δεν τα σπάσαμε. Κάποιοι τα γύρισαν, πρόδωσαν τον κόσμο και εγώ υπηρετώ τον κόσμο. Εγώ περίμενα το 20% του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτιμούσα ότι και η Νέα Δημοκρατία θα είχε πτώση, θα υπήρχε κατάρρευση των παλιών κομμάτων».

Επίσης, ανέφερε πως «εμείς κάνουμε θετική εκστρατεία, καλούμε τον κόσμο να πιστέψει στον εαυτό του και να ψηφίσει τη “Πλεύση Ελευθερίας” που ξέρει ότι θα τον υπερασπιστεί, ξέρει ότι εγώ στη Βουλή θα τον υπερασπιστώ».

Μάλιστα, είπε ότι «εμείς δεν θέλουμε να πιέσουμε κανένα κόμμα. Πιστεύουμε ότι τα κόμματα που δεν υπερασπίστηκαν την κοινωνία… καταρρέουν. Δεν έχουμε στόχο να πιέσουμε κανέναν πχ. τον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρουμε ψηφοφόρους. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε αντιπολίτευση στην προηγούμενη κυβερνητική θητεία, βοήθησε την κυβέρνηση να μην έχει πτώση».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις