Πολιτική

Κόκκαλης: Εχουμε εντολή να συνεχίσουμε την προσπάθεια


Ο ΚΟΣΜΟΣ ήρθε για να μείνει, ενεργός και δυνατός σε κάθε πόλη, γειτονιά και περιφέρεια, σημειώνει το κόμμα, στην πρώτη του ανακοίνωση μετά τα εκλογικά αποτελέσματα.

Θα είμαστε το οξυγόνο και η φωνή για όσους και όσες αγωνίζονται για ένα κράτος δικαίου, για δίκαιη οικονομική πολιτική, για ισόρροπη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και σε κάθε τοπική κοινωνία», προσθέτει.

Αυτό είναι και το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες που μας ακολούθησαν με «θάρρος» και μας έδωσαν την ψήφο τους, μόλις λίγες εβδομάδες μετά τη δημιουργία του κόμματος. «Είναι εντολή να συνεχίσουμε την προσπάθεια», τονίζει στο ίδιο κείμενο, ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Στο ευρωπαϊκό πεδίο, αναφέρει ότι «θα είμαστε εδώ για να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις όποιο μέλος του νέου Ευρωκοινοβουλίου υποστηρίξει τις θέσεις μας για την υλοποίηση της πράσινης και δίκαιης μετάβασης»

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ρίζωσε», καταλήγει η ανακοίνωση. «Γεννήθηκε ένα νέο κοινό, ένα νέο αφήγημα και μία νέα δομή στον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, που να αξίζει για τα παιδιά μας».

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και όλες».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα