Πολιτική

Κλιμάκιο της ΝΔ σε περιοδεία στη Χίο


Περιοδεία στη Χίο πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών Δημήτρη Καιρίδη, στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου,. Στο κλιμάκιο μετείχαν ο βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης και ο πρόεδρος ΔΕΕΠ Χίου Ελευθέριος Μπλάτζιος.

Την πρώτη ημέρα της περιοδείας του ο κ. Καιρίδης επισκέφθηκε την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Νήσου Χίου (ΔΕΥΑΧ), το Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου, καθώς και την Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή (ΚΕΔ) του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στη Χίο (ΒΙΑΛ). Το απόγευμα μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας με θέμα τις ευρωεκλογές.

Τη δεύτερη μέρα της παρουσίας του στη Χίο, ο κ. Καιρίδης επισκέφθηκε τον Άγιο Αρτέμιο όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή της Αστυνομίας Χίου Γιάννη Αραμπατζή και τον πρόεδρο Συνοριοφυλάκων Χίου Κυριάκο Κοτανίδη. Αμέσως μετά, ο κ. Καιρίδης συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Βρούλη, στη συνέχεια με κλιμάκιο αντιδημάρχων με επικεφαλής τον Παντελή Καμπούρη και κατόπιν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χίου Παντελή Λεγάτο. Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου ολοκλήρωσε την περιοδεία του συνομιλώντας με πολίτες στην Απλωταριά.

Μιλώντας σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο κ. Καιρίδης επισήμανε: «Η Χίος αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα για το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που αδειάζει η δομή, αποσυμφορίζεται το σύστημα και ταυτόχρονα λειτουργεί πολύ καλά το πρόγραμμα το οποίο εγκαινιάσαμε πριν από μερικές εβδομάδες για τη διευκόλυνση θεωρήσεων των νόμιμων Τούρκων επισκεπτών που έρχονται με μεγάλο ενθουσιασμό και σε διπλάσιο και τριπλάσιο βαθμό σε σχέση με τα περσινά και τα προπέρσινα. Αυτό αποδεικνύει ότι η πολιτική μας και σε αυτό το τόσο ευαίσθητο ζήτημα, αποδίδει.

Χρειαζόμαστε την ισχυρή και αξιόπιστη ελληνική φωνή στην Ευρώπη. Όχι τη βουβή και την περιθωριακή. Να ενισχύσουμε την ευρωπαϊκή, φιλελεύθερη, Νέα Δημοκρατία για να έχουμε την ισχυρή φωνή που χρειαζόμαστε στο Ευρωκοινοβούλιο».

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα