Επιχειρήσεις

Κλείνουν τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη»


Κλείνει ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα ιδιωτικά σχολεία της χώρας, γεγονός που προκάλεσε σοκ στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.  Πρόκειται για τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» στα Σπάτα, τα οποία, λόγω οικονομικών προβλημάτων, αδυνατούν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους.

Το σχολείο, με ιστορία 85 ετών, όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να ανοίξει τον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη ειδοποιηθεί οι γονείς μαθητών, από το λογιστήρια ότι δεν θα μπορέσει το σχολείο να δεχθεί μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά, επιστρέφοντας μάλιστα τις προκαταβολές που είχαν δοθεί για τη χρονιά 2020-2021.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι τα εκπαιδευτήρια έχουν επικοινωνήσει ήδη και με τρία ιδιωτικά σχολεία προκειμένου να διοχετευτούν εκεί τα παιδιά που δεν θα μπορέσουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους εκεί.

Το σχολείο αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια, λόγω ορισμένων δανείων για την κατασκευή του σχολείου στην περιοχή.

87 χρόνια ιστορίας στην εκπαίδευση

Τα εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη» αποτέλεσαν ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με τεράστιες επιτυχίες και αναγνώριση εδώ και 87 χρόνια.

Η Νέα Γενιά Ζηρίδη ήταν ένα επίσημο Κέντρο υποστήριξης για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο (UCAS Centre) και πρόσφερε στους μαθητές της την προετοιμασία του ακαδημαϊκού φακέλου τους από την αρχή του δημοτικού μέχρι το τέλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα