Διεθνή

Κινεζική τράπεζα πρότεινε δείπνο με τον… Τραμπ αξίας $150.000!


H δεύτερη μεγαλύτερη κρατική τράπεζα της Κίνας πρότεινε στους πλούσιους πελάτες της να έχουν δείπνο με τον Αμερικανό Πρόεδρο. Το κόστος του εισιτηρίου είναι 150.000 δολάρια.

Η China Construction Bank Corp. προσκάλεσε τους πελάτες της που θέλουν να πληρώσουν το παραπάνω ποσό, να συμμετέχουν σε δείπνο στο Ντάλας στις 31 Μαΐου, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

Οι Κινέζοι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με μεγάλους Αμερικανούς επιχειρηματίες, να βγάλουν φωτογραφίες και να πάρουν αυτόγραφο του, σύμφωνα με την πρόσκληση.

Επειδή όμως ο νόμος στις ΗΠΑ δεν επιτρέπει να δέχονται δωρεές από ξένες εταιρείες ή ξένους υπηκόους, μόνο όσοι Κινέζοι έχουν αμερικανικό διαβατήριο θα μπορέσουν να συμμετέχουν.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας του Τραμπ είπαν ότι δεν γνώριζαν για τη διαφήμιση της κινεζικής τράπεζας, μέχρι που ενημερώθηκαν από το Bloomberg, ενώ η China Construction Bank δεν απάντησε σε ερωτήσεις του πρακτορείου.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η τιμή του εισιτηρίου ήταν τρεις φορές πιο ακριβή από την αντίστοιχη που απευθύνεται σε Αμερικανούς.
 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα