Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Προβάδισμα Λοβέρδου καταγράφει νέα δημοσκόπηση


Ο Ανδρέας Λοβέρδος διατηρεί προβάδισμα στην κούρσα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, όπως προκύπτει και από τη δημοσκόπηση της εταιρείας Opiniol Poll.  Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων βρίσκεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ τρίτος ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου.

Το γκάλοπ, που έγινε για λογαριασμό του tomanifesto.gr, είχε δύο άξονες, με τον πρώτο να αφορά ψηφοφόρους από διάφορα πολιτικά «μετερίζια» και ο δεύτερος αποκλειστικά ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ.

Στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας, σύμφωνα με τους ψηφοφόρους που δεν δηλώνει αποκλειστικά υποστηρικτές του ΚΙΝΑΛ, ο Ανδρέας Λοβέρδος συγκεντρώνει 31,7%, ο Νίκος Ανδρουλάκης 20,9% και ο Γιώργος Παπανδρέου 18,8%. Ακολουθούν ο Χάρης Καστανίδης με 6.4%, ο Παύλος Γερουλάνος με 5.3%  και ο  Παύλος Χρηστίδης με 3.4%.

Για τους υποστηρικτές του ΚΙΝΑΛ και πάλι ο Ανδρέας Λοβέρδος είναι ο καταλληλότερος υποψήφιος. Καταλαμβάνει το 31.6% των προτιμήσεων, ενώ ο δεύτερος Νίκος Ανδρουλάκης το 28,6%.  Ακολουθούν Γιώργος Παπανδρέου με 21.6%, Χάρης Καστανίδης με 7%, Παύλος Χρηστίδης με 3.5% και Παύλος Γερουλάνος με 2.8%.

Στο ενδεχόμενο να υπάρξει δεύτερος γύρος, ο Ανδρέας Λοβέρδος επικρατεί σε όλα τα σενάρια και ο Νίκος Ανδρουλάκης, μόνο εάν βρεθεί απέναντι στον Γιώργο Παπανδρέου.  


 

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα