Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: O Καμμένος "έδειχνε" τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν


Αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, με αφορμή τη χθεσινή δήλωση του πρωθυπουργού, από το βήμα του Κοινοβουλίου, για τους «ακραίους της ΝΔ», οι οποίοι «κατηγορούσαν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν», υπογραμμίζοντας πως «αυτός ο οποίος έχει γράψει σχετικά βιβλία είναι ο κ. Καμμένος»

Ειδικότερα, ο κ. Χρηστίδης, με δηλώσεις του στον Σκάι, τονίζει: «Όσα είπε ο κ. Τσίπρας για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι μία γκάφα ολκής. Αναφέρθηκε σε αυτούς οι οποίοι όντας στη ΝΔ «πυροβολούσαν» το ΠΑΣΟΚ και τον Α. Παπανδρέου ως το πολιτικό πρόταγμα της 17Ν για δεκαετίες ολόκληρες και αυτός ο οποίος έχει γράψει τρία βιβλία για την τρομοκρατία, περιγράφοντας τον Α. Παπανδρέου ως αρχηγό της 17Ν είναι ο κ. Καμμένος».

«Επιτέλους, το παραμύθι του κ. Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπαδρέου πρέπει να σταματήσει. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πως η παράταξη του κ. Τσίπρα μαζί με τη ΝΔ είναι αυτοί που έστειλαν τον Α. Παπανδρέου στο ειδικό δικαστήριο και είναι θράσος να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να παρουσιάσει αυτά για τα οποία είναι υπεύθυνος, με διαφορετικό τρόπο, μόνο για επικοινωνιακούς λόγους», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ.