Πολιτική

Κι άλλη απώλεια για τους ΑΝ.ΕΛ: Αποχώρησε η Μανταλένα Παπαδοπούλου


Αλλη μία απώλεια  επιφέρει το "μακεδονικό" στους ΑΝ.ΕΛ: Μετά τη χθεσινή διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος υπεψήφισε την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, σήμερα ανακοίνωσε την αποχώρησή της η Μανταλένα Παπαδοπούλου, πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, η ο

Η κ. Παπαδοπούλου εκφράζει τη διαφωνία της με τους χειρισμούς του Πάνου Καμμένου στο σκοπιανό-μακεδονικό ζήτημα, επισημαίνοντας ότι είχε διατυπώσει τις απόψεις της και στις εσωκομματικές διαδικασίες, χωρίς να βρει ανταπόκριση. Ισως γι αυτό πρόσφατα απομακρύνθηκε απ' τη θέση της εκπροσώπου Τύπου και ανέλαβε τον συντονισμό για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Η κ. Παπαδοπούλου δηλώνει ότι αποχωρεί από την ενεργό πολιτική και δεν πρόκειται να ενταχθεί σε άλλο κόμμα.

Σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες.

Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπέρ του εθνικού συμφέροντος.

Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές. Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου.

Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον».

 

Διαβάστε επίσης