ΕΥΖην

Kevin Spacey σε γιορτινό μήνυμα: "Σκοτώστε τους με καλοσύνη" (vid)


"Σκοτώστε τους με καλοσύνη" προτρέπει σε μήνυμά του για τις γιορτές ο Kevin Spacey (Κέβιν Σπέισι), μετά από μεγάλης διάρκειας απουσία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού βρέθηκε αντιμέτωπος με καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και είδε την καριέρα του να σβήνει.

Ο ηθοποιός έκανε μία έκπληξη στο YouTube, το Instagram και στο Twitter με ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο μήνυμα.

Όπως και σε ανάρτησή του στα social media πέρυσι, έτσι και φέτος στο μήνυμα του φαίνεται ότι ο Σπέισι διοχετεύει στοιχεία του χαρακτήρα που υποδύθηκε στη σειρά "House of Cards", Φρανκ Άντεργουντ.

"Νομίζατε ότι θα έχανα την ευκαιρία να σας ευχηθώ «Καλά Χριστούγεννα»; Ήταν μια πολύ καλή χρονιά και είμαι ευγνώμων που έχω πίσω την υγεία μου. Υπό το πρίσμα αυτό, έχω κάνει κάποιες αλλαγές στη ζωή μου και θα ήθελα να σας προσκαλέσω να έρθετε μαζί μου" λέει κοιτάζοντας τον φακό μπροστά από ένα αναμμένο τζάκι.

"Καθώς μπαίνουμε στο 2020, τάσσομαι για περισσότερο καλό σε αυτόν τον κόσμο. Αχ ναι, ξέρω τι σκέφτεστε. Μιλάει σοβαρά; Μιλάω απολύτως σοβαρά. Και δεν είναι τόσο δύσκολο. Πιστέψτε με" συνεχίζει ο ηθοποιός.

"Την επόμενη φορά που κάποιος κάνει κάτι που δεν σας αρέσει, μπορείτε να πάτε στην επίθεση. Αλλά μπορείτε επίσης να συγκρατήσετε τη φωτιά σας και να κάνετε το απροσδόκητο. Μπορείτε... να τους σκοτώσετε με καλοσύνη ».

Ο Σπέισι διατήρησε χαμηλό προφίλ μετά τις πολλές καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική επίθεση.

Διαβάστε επίσης