ΕΥΖην

Κερδίστε προσκλήσεις για το Ρεσιτάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου του Bjørn Andor Drage στο Μέγαρο Μουσικής


Τρεις (3) διπλές προσκλήσεις Α' Ζώνης για την Παρασκευή 19 Απριλίου

Εάν αγαπάτε το κατανυκτικό πνεύμα της Μεγάλης Εβδομάδας ή σας γοητεύει η πνευματικότητα που αποπνέει ο ήχος του εκκλησιαστικού οργάνου, το sofokleousin.gr έχει μία υπέροχη πρόταση για εσάς: δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και κερδίστε τρεις (3) διπλές προσκλήσεις Α' Ζώνης για το Ρεσιτάλ Εκκλησιαστικού Οργάνου από τον Bjørn Andor Drage στο Μέγαρο Μουσικής, για την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019.

Δείτε πιο κάτω πως θα δηλώσετε συμμετοχή

Ο κύκλος Adagio, θεσμός στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Μεγάρου, συμπλέκει έργα θρησκευτικά και κοσμικά, ακολουθώντας με έναν τρόπο τις διαδρομές ανάμεσα στο Θείο και το ανθρώπινο Πάθος.

Το ρεπερτόριο για εκκλησιαστικό όργανο, διαρκώς εμπλουτιζόμενο ανά τους αιώνες, διαθέτει απερίγραπτη στιλιστική ποικιλία.

Οι ηχοχρωματικές και πολυφωνικές δυνατότητες του οργάνου, σε συνδυασμό με τις, κατά κανόνα, εξέχουσες δεξιοτεχνικές και αυτοσχεδιαστικές ικανότητες των οργανιστών, διαχρονικά εμπνέουν μουσικές που εκφράζουν ανάγλυφα την πλέον πνευματική, μεταφυσική θα λέγαμε, διάσταση της μουσικής σκέψης των συνθετών αλλά συγχρόνως και τις πιο «ανθρώπινα» τρυφερές αποχρώσεις της.

Υποβλητική εισαγωγή στο φετινό Adagio και στο πνεύμα των ημερών, από τον ευφάνταστο Nορβηγό Μπγιορν Άντορ Ντράγκε, με τις πολυάριθμες ηχογραφήσεις, κλασικές, αλλά και ροκ και αβανγκάρντ!

Έργα Johann Sebastian Bach, Johann Pachelbel, Felix Mendelsohn-Bartholdy, Guy Bovet, Louis Vierne, μεταγραφές έργων Grieg και Svendsen από τον Bjørn Andor Drage.

Χώρος:
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ημερομηνία/ Ώρα έναρξης:
19 Απριλίου, 20:30

Τα «ψιλά γράμματα»:

Δείτε τους πλήρεις όρους εδώ

  • Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 17/04/2018, ώρα 12:30 μ.μ με ηλεκτρονικά μέσα.
  • Οι νικητές θα ενημερωθούν ΑΜΕΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ.
  • Σε περίπτωση μη απάντησης στην κλήση, το δώρο κληρώνεται άμεσα σε άλλον νικητή.
  • O διαγωνισμός διεξάγεται αποκλειστικά από το Sofokleousin.gr. Το Μέγαρο Μουσικής δε φέρει καμία ευθύνη σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής του.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (3 βήματα):

1. LIKE στη σελίδα του sofokleousIn.gr στο Facebook(παραλείψτε αυτό το βήμα αν το έχετε κάνει ήδη)

2. ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ (share, public) τον διαγωνισμό στο Facebook 

3. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ τα στοιχεία σας στη φόρμα που ακολουθεί (θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για το διαγωνισμό).

Οι τυχεροί του διαγωνισμού μας είναι οι

1. Γιώργος Παναγόπουλος
2. Ασημακόπουλος Κωνσταντίνος
3. Κυριακή Τσούμπη

 

 

Καλή επιτυχία!