ΕΥΖην

Keanu Reeves: Viral η συζήτηση με θαυμαστή του σε αεροδρόμιο (video)


Viral έγινε στα social media μία συζήτηση που είχε ο Keanu Reeves (Κιάνου Ριβς) με έναν νεαρό θαυμαστή του σε αεροδρόμιο.

Όπως καταγράφηκε από τον τηλεοπτικό παραγωγό Άντριου Κίμελ, σε στιγμιότυπο που δημοσιεύθηκε στο Twitter, τον ηθοποιό πλησίασε ένα νεαρό αγόρι, που του ζήτησε αυτόγραφο μετά από πτήση από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη και προχώρησε σε βομβαρδισμό ερωτήσεων.

«Ο Κιάνου απάντησε με χαρά σε κάθε μία» έγραψε ο Άντριου Κίμελ στην ανάρτηση, στην οποία συμπεριέλαβε φωτογραφία και των δύο.

Όταν ο θαυμαστής άρχισε να «ξεμένει από ερωτήσεις» ο Ριβς άρχισε αστειευόμενος να τον «ανακρίνει» ρωτώντας: «Γιατί ήσουν στην Ευρώπη; Σε ποιες γκαλερί πήγες στο Παρίσι; Ποια ήταν η αγαπημένη σου;».

Ο τηλεοπτικός παραγωγός πρόσθεσε: «Ο άνθρωπος δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ευγενικός, ειδικά μετά από μια διεθνή πτήση. Σκέφτηκα να το μοιραστώ αυτό γιατί ο τύπος είναι άψογος και μικρές στιγμές όπως αυτή μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στη ζωή των ανθρώπων. Χρειαζόμαστε περισσότερους Κιάνου!».

Μετά την επιστροφή του ως Neo στην ταινία "The Matrix Resurrections" πέρυσι, ο Ριβς θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Τζον Γουίκ στο φιλμ «John Wick: Chapter 4», που θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα