Πολιτική

Κασσελάκης: Κάθε δύο μέρες και δημοσίευμα για "έκρυθμη κατάσταση" στον ΣΥΡΙΖΑ, από το γραφείο Τύπου της ΝΔ - Πρώτο Θέμα


«Κάθε δύο μέρες και ένα δημοσίευμα για "έκρυθμη κατάσταση" και "έκρηξη" στον ΣΥΡΙΖΑ, από το γραφείο Τύπου της ΝΔ-Πρώτο Θέμα. Η αλήθεια είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει, ανανεώνεται, ψηφιοποιείται συνολικά - και αυτά γίνονται μόνο με τόλμη και επιμονή», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτηση του στο «Χ».

«Η επιτυχία ή αποτυχία της προσπάθειας του site Πέτσα να παρουσιάσει τη μόνη εναλλακτική των πολιτών ως ανυπόληπτη, εξαρτάται από εσάς. Ενημερωθείτε, διασταυρώστε, κάντε πέρα την προπαγάνδα-ηχορύπανση που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους διεφθαρμένους φίλους της στην εξουσία», προσθέτει, τονίζοντας ότι «δεν είναι ζήτημα ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

Ο κ. Κασσελάκης αναφέρει ακόμα, ότι χθες ήταν στις Βρυξέλλες «στο πλευρό των δύο γονιών που έχασαν στα Τέμπη ό,τι πιο ακριβό έχει ένας άνθρωπος στον κόσμο», τονίζοντας ότι «η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης ξεσκέπασαν ένα καθεστώς διαπλοκής, τσιμεντώματος και συγκάλυψης, πρωτόγνωρο για ευρωπαϊκή χώρα». «Το είδατε - ή μήπως σας το έκρυψαν;», σχολιάζει.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα