Αγορές

"Καμπανάκι" NLportfolio για έναρξη πτωτικής τάσης στο ΧΑ


"Καμπανάκι" για τέλος της ανοδικής τάσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, έπειτα από 11,5 μήνες, κρούει το nlportfolio.gr.

Ο Νίκος Λενάκης σημειώνει ότι η ανοδική τάση ξεκίνησε στις 10/03/22 και έληξε στις 20/02/23, διάστημα εντός του οποίου το nlportfolio κατέγραψε συνολικά κέρδη χαρτοφυλακίου +75.69%.

Ο ίδιος θεωρεί ότι μπαίνουμε τώρα σε έναν νέο πτωτικό κύκλο, αλλά είναι πολύ νωρίς για να μπορεί να εκτιμήσει το πόσο θα διαρκέσει. Αναφορικά, ο προηγούμενος διήρκησε 9 μήνες.

Επισημαίνει πάντως ότι η τωρινή πτώση ενδέχεται να μην είναι άμεση και ο ΓΔ να έχει περαιτέρω άνοδο, λόγω διαφόρων παραγόντων. Όμως, εκτιμά ότι όταν τελειώσει αυτός ο "πτωτικός κύκλος", ο ΓΔ θα είναι κάτω από τις 1.123 μονάδες

Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο το χαρτοφυλάκιο του Νίκου Λενάκη και να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις του για το ΧΑ, εγγραφείτε στο nlportfolio.gr

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε στο nikoslenakis@gmail.com

* Οποιαδήποτε γνώμη, άποψη, τιμή ή άλλη πληροφορία περιλαμβάνεται εδώ, υπάρχει με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή, σύσταση, πρόταση ή προτροπή για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση.
** Το sofokleousin.gr δεν σχετίζεται καθ' οιονδήποτε εμπορικό τρόπο με το "nlportfolio.gr" και οι όποιες αναφορές γίνονται σε αυτό είναι καθαρά ενημερωτικές.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα