ΕΥΖην

Και ο Marilyn Manson πρωταγωνιστής του "The New Pope"


Ένας από τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς «The New Pope», παραγωγής του HBO, θα είναι ο Marilyn Manson, ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής, ζωγράφος, συγγραφέας και ηθοποιός.

Αν και o Marilyn Manson είναι ευρύτερα γνωστός για τη μουσική του, τα ταλέντα είναι πολλά. Μεταξύ άλλων έχει δοκιμαστεί και στην υποκριτική τέχνη.

Τώρα θα αποδείξει τις ικανότητές του στην ηθοποιία, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του HBO «The New Pope», σύμφωνα με το Variety.

Η σειρά σε σκηνοθεσία Πάολο Σορεντίνο είναι συνέχεια του δραματικού σίριαλ «The Young Pope», συμπαραγωγή Ιταλίας, Γαλλίας και Ισπανίας που επικεντρώνεται σε ένα φανταστικό πρόσωπο, τον πρώτο Αμερικανό Πάπα, τον οποίο υποδύθηκε ο Τζουντ Λο.

Άγνωστο παραμένει ποιος θα είναι ο ρόλος του Marilyn Manson στη νέα σειρά «The New Pope», αλλά σχολιαστές αναφέρουν ότι ταιριάζει απόλυτα με τον μυστηριώδη τόνο του τηλεοπτικού σίριαλ.

Ο πρώτος ρόλος του Marilyn Manson σε ταινία ήταν στο Lost Highway του 1997, σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Λιντς. Από τότε, έχει εμφανιστεί σε αμέτρητες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, με σημαντικές στιγμές όπως στο Jawbreaker το 1999 (στην ταινία πρωταγωνιστούσε η τότε σύζυγός του Ρόουζ ΜακΓκόουαν), στο Californication το 2013, στο Sons of Anarchy το 2014 και στο Salem το 2016.

Όλοι οι ρόλοι απαιτούσαν γκόθικ μακιγιάζ, τατουάζ, ακόμη και μουστάκι.

Οι ζωντανές εμφανίσεις του τραγουδιστή δεν ήταν ποτέ κάτι λιγότερο από θεατρικές υπερπαραγωγές, οπότε αναμένεται να ανταποκριθεί με άνεση στον νέο του ρόλο.

Διαβάστε επίσης