ΕΥΖην

Jamie Foxx: Η Sela Vave είναι η νέα... Beyonce


Επιμένουν τα media ότι o Jamie Foxx (Τζέιμι Φοξ) είναι ερωτευμένος με τη νεαρή τραγουδίστρια Sela Vave (Σέλα Βάβι), αν και ο ίδιος το διαψεύδει κατηγορηματικά. Ο σάλος έχει δημιουργηθεί καθώς μετά τον χωρισμό του με την Katie Holmes (Κέιτι Χολμς) περνάει τις περισσότερες ώρες με τη νεαρή τραγουδίστρια, για την οποία λέει ότι «είναι η νέα Beyonce».

Σύμφωνα με το Page Six ο 51χρονος ηθοποιός είπε σε φίλο του ότι «η Σέλα είναι καταπληκτική τραγουδίστρια και θα έχει την πορεία της Μπιγιονσέ».

Μάλιστα την προωθεί όσο μπορεί, γνωρίζοντάς της όλους τους φίλους που έχει στη βιομηχανία της μουσικής και ψυχαγωγίας και την βάζει να τραγουδάει ζωντανά, ώστε να κάνει γνωστό το ταλέντο της.

«Ο Τζέιμι είναι προστατευτικός με την Σέλα και ενθουσιασμένος που την ανακάλυψε», είπε άλλη πηγή στο Page Six.

Ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε ότι έχει σχέση με την Βάβι, λέγοντας ότι είναι τόσο μικρή όσο και η κόρη του, η 25χρονη Κορίν.

Ακόμα και η ηλικία της νεαρής τραγουδίστριας έχει διχάσει, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι είναι μόλις 19, ενώ άλλοι λένε ότι δεν ξεπερνάει τα 21.

Πάντως ο Φοξ υποστηρίζει ότι τα αισθήματα του είναι… πατρικά και θέλει να βοηθήσει την Βάβι στα μουσικά της βήματα, καθώς την είδε σε μία εμφάνισή της και ξεχώρισε το ταλέντο της.

«Είναι μέλος της οικογένειάς μου. Ποτέ δεν ξεπερνάω τις γραμμές στα προσωπικά», είπε σε μία ζωντανή μετάδοση στο Instagram και συνέχισε: «Αυτή είναι καλλιτέχνις, είναι της οικογένειας, την αγαπάμε. Έχει έρθει στην οικογένεια. Δουλεύει σκληρά, και είναι μία όμορφη τραγουδίστρια. Ανυπομονώ να την ακούσετε».

Μέσω Instagram έδωσε την δική της απάντηση και η νεαρή τραγουδίστρια για την φημολογούμενη σχέση της με τον Φοξ.

«Μπορείτε να συνεχίσετε να μιλάτε για μένα και να με αποκαλείτε πόρνη, τρελή και να πεθάνω… επειδή δεν έχει σημασία για μένα, είμαι εδώ για να δουλέψω και κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο #μουσική #killthedoublestandard».

Διαβάστε επίσης