Επιχειρήσεις

Intralot: Εξάγει ελληνική τεχνολογία και καινοτομία σε όλο τον κόσμο


Παγκόσμιος πάροχος τεχνολογίας τυχερών παιχνιδιών, η Intralot ενισχύει τον ρόλο της Ελλάδας ως τεχνολογικού κόμβου. Περισσότεροι από 300 Έλληνες μηχανικοί αναπτύσσουν τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές της Intralot, η οποία υποστηρίζει έργα μεγάλης κλίμακας σε 39 αγορές. Έχει καθιερωθεί ως παγκόσμιο brand στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών και στοχεύει στη δυναμική επέκτασή της σε περισσότερες χώρες.

Η πλατφόρμα νέας γενιάς LotosX Omni σε συνδυασμό με τη γκάμα τερματικών προηγμένης τεχνολογίας που διαθέτει για τα πρακτορεία διασφαλίζουν την ψηφιακή αναβάθμιση των οργανισμών τυχερών παιχνιδιών με τεχνολογίες αιχμής

Η πλατφόρμα LotosX Omni έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει όλες τις σύνθετες απαιτήσεις με τον πλέον αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο. Παρέχει επίσης το κατάλληλο περιβάλλον κεντρικής διαχείρισης και ελέγχου και ανοικτή αρχιτεκτονική για δυναμική επεκτασιμότητα και διασύνδεση με τρίτα συστήματα.

Το συνθετικό Omni στην ονομασία της νέας πλατφόρμας υποδηλώνει ότι μπορεί να υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια σε όλα τα κανάλια διάθεσης, την επώνυμη και ανώνυμη συμμετοχή των παικτών, τους σύγχρονους τρόπους πληρωμών, τη λειτουργία στο cloud ή on-premise, τη διασύνδεση και διαλειτουργικότητα με τρίτα συστήματα.

  Η πλατφόρμα LotosX Omni βρίσκεται ήδη σε λειτουργία σε διάφορες χώρες, όπως η Ολλανδία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Κροατία και η Ταϊβάν. Σύντομα, εντός του 2024, πρόκειται να τεθεί σε λειτουργία στον Καναδά. Εν συνεχεία, σε συμφωνία με τους πελάτες της εταιρείας, θα εγκατασταθεί στις περισσότερες χώρες όπου δραστηριοποιείται Intralot, αντικαθιστώντας την προηγούμενη πλατφόρμα..

Intralot

Η Intralot ως εταιρεία τεχνολογίας γνωρίζει καλά ότι οι τεχνολογικές αλλαγές έρχονται πολύ γρήγορα. Γι’ αυτό ακριβώς η πλατφόρμα LotosX Omni έχει αναπτυχθεί με τη χρήση των τεχνολογιών αιχμής (cloud, microservices, VM) προκειμένου να διασφαλιστεί η τεχνολογική πρωτοπορία της για τα επόμενα χρόνια. Έχει σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνεται σε μεγάλο βαθμό η ενσωμάτωση των μελλοντικών νέων τεχνολογιών σε αντικατάσταση των προηγούμενων.

Επιπλέον, η εταιρεία εξετάζει με προτεραιότητα την επένδυση και τις συνεργασίες σε νέες τεχνολογίες, όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, το metaverse και το blockchain με στόχο να διατηρήσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά της στο νέο περιβάλλον που θα διαμορφωθεί.

Ως παγκόσμιος τεχνολογικός πάροχος με τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, η Intralot πετυχαίνει σε σημαντικό βαθμό την ω, ενώ διεκδικεί με αξιώσεις νέα σημαντικά έργα σε καινούργιες χώρες.

Στην Ελλάδα το Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας

Περισσότεροι από 300 Έλληνες μηχανικοί και εξειδικευμένα στελέχη τεχνολογίας εργάζονται στο Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Intralot, που βρίσκεται στην Παιανία, αναπτύσσοντας πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις. Η εταιρεία πάντα βάζει ψηλά τον πήχη στον τρόπο που αναπτύσσεται και η φιλοσοφία της αποσκοπεί στη δημιουργία αξίας για τους πελάτες, τους ανθρώπους και τους συνεργάτες της.

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Intralot στη διεθνή αγορά είναι οι άνθρωποί της και η εταιρική της κουλτούρα. Η τεχνολογία που αναπτύσσεται στην Ελλάδα και έχει καθιερώσει την εταιρεία στη διεθνή αγορά είναι αποτέλεσμα της σκληρής και συντονισμένης δουλειάς του ανθρώπινου δυναμικού της.

Οπως επισημαίνει ο αναφέρει ο CTO της εταιρείας Κωνσταντίνος Φαρρής «η Intralot παρακολουθεί συστηματικά τις νέες τεχνολογίες και τα διεθνή πρότυπα και επενδύει σημαντικά στην ανάπτυξη εξελιγμένων τεχνολογικών λύσεων, με στόχο να διατηρεί την τεχνολογική πρωτοπορία της και να διαμορφώνει τις εξελίξεις στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Οι άνθρωποί μας αγαπούν αυτό που κάνουν και έχουν τη δίψα για συνεχή βελτίωση και εξέλιξη. Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για την εξαγωγή ελληνικής καινοτομίας σε παγκόσμιο επίπεδο και τη διεθνή αναγνώρισή μας στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών", ».

Η τεχνολογική υπεροχή της εταιρείας επιβεβαιώνεται από τις πιστοποιήσεις και τη βράβευση των προϊόντων της από διεθνείς οργανισμούς, και την κατοχύρωση 186 πατεντών μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα