Επιχειρήσεις

Intralot: Δεκαετές συμβόλαιο με την Κρατική Λοταρία Χιλής


O Όμιλος Ιntralot υπέγραψε συμβόλαιο με την Κρατική Λοταρία Χιλής (Polla Chilena de Beneficencia) για τη διαχείριση των παιχνιδιών της, την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοποριακών τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, καθώς και υπηρεσιών λειτουργικής υποστήριξης, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας η οποία κέρδισε το 10ετές συμβόλαιο, με δυνατότητα ανανέωσης για 2 επιπλέον χρόνια, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.

Η Κρατική Λοταρία Χιλής διοργανώνει αριθμοπαιχνίδια, στιγμιαία λαχεία και αθλητικό στοίχημα. Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, η εταιρία θα εγκαταστήσει το Κεντρικό Σύστημα παιχνιδιών LOTOS™ O/S, 2.700 τερματικά Photon, τα οποία ενσωματώνουν την τεχνολογία της Intralot  'Icon Digital Imaging', καθώς και 800 πολυλειτουργικά τερματικά Genion στα σημεία πώλησης της Polla Chilena σε όλη τη χώρα.

Η Intralot θα υποστηρίξει την Polla Chilena στις προσπάθειές της να βελτιώσει την εμπειρία των παικτών, επανασχεδιάζοντας την ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών της Polla Chilena αξιοποιώντας την πλατφόρμα διαχείρισης και διανομής περιεχομένου της Intralot 'iGaming Console (iGC)' και προσφέροντας την καινοτόμο εφαρμογή για τυχερά παιχνίδια και αθλητικό στοίχημα 'Mobile Lottery'.

Η πλατφόρμα iGC ενσωματώνεται πλήρως στη δυναμική πλατφόρμα διαχείρισης πελατών 'Interactive Gaming Platform (iGP)', η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει εργαλεία μάρκετινγκ μέσω διαδραστικών καναλιών. Επιπλέον, η εταιρία θα παρέχει την 'Horizon', την πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου στις οθόνες των πρακτορείων της Polla Chilena. 

Όσον αφορά στο στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης, η εταιρία θα βελτιώσει το παιχνίδι 'Xperto FOB' μέσω της στοιχηματικής πλατφόρμας iFlex και θα παρέχει υπηρεσίες trading και διαχείρισης αθλητικού στοιχήματος. Ακόμα, η εταιρία θα εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο των διαδικτυακών στιγμιαίων λαχείων της Polla Chilena με το σύστημα 'Remote Gaming System (RGS)', δίνοντας έμφαση στον πιο μοντέρνο και ελκυστικό για τους παίκτες σχεδιασμό τους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Edmundo Dupre Echeverría, Διευθύνων Σύμβουλος της Polla Chilena de Beneficencia, ανέφερε: "Είμαστε ευτυχείς που η εταιρία επιστρέφει στη Χιλή, ιδιαίτερα μετά την επικράτησή της σε ένα απαιτητικό και πολύ ανταγωνιστικό διαγωνισμό. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην εταιρεία για την πρόταση που κατέθεσε. Είμαστε σίγουροι πως χάρη στη συνεργασία της εταιρίας με την ομάδα της Polla Chilena θα καταφέρουμε ένα ποιοτικό τεχνολογικό άλμα στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Χιλής και θα παρουσιάσουμε στις λοταρίες της Λατινικής Αμερικής νέες διαδικασίες και παιχνίδια, τα οποία προσφέρουν περισσότερη ψυχαγωγία στους πελάτες μας και καλύτερα αποτελέσματα σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη."

Ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου εταιρίας, δήλωσε: "Η Polla Chilena de Beneficencia είναι ένας από τους πρώτους πελάτες μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα ξεκινήσουμε και πάλι συνεργασία μαζί τους. Οραματιζόμαστε να μεταμορφώσουμε μαζί την αγορά τυχερών παιχνιδιών της Χιλής, με την κορυφαία τεχνολογία και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της εταιρίας, καθώς και την αποδεδειγμένη εμπειρία της ομάδας μας στη διαχείριση λοταριών παγκοσμίως."

 
Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις