Επιχειρήσεις

Intrakat: Ο Λουκάς Καραλής αναλαμβάνει επικεφαλής στρατηγικής και επενδυτικών σχέσεων


Καθήκοντα Chief Strategy and Investor Relations Officer στον Όμιλο Intrakat αναλαμβάνει ο Λουκάς Καραλής, προερχόμενος από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).

Σύμφωνα με όσα επισημαίνονται σε σχετική ανακοίνωση, ο Λουκάς Καραλής, διακεκριμένο στέλεχος με εμπειρία άνω των 20 ετών στους τομείς χρηματοοικονομικής στρατηγικής, συγχωνεύσεων και εξαγορών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, θα έχει τη συνολική εποπτεία της διαμόρφωσης και υλοποίησης της στρατηγικής και των επενδυτικών σχέσεων του ομίλου, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή του μεταξύ άλλων μέσα από έργα εταιρικού μετασχηματισμού, στρατηγικών συνεργασιών και συναλλαγών, καθώς και μέσα από την διεύρυνση των σχέσεων με την επενδυτική κοινότητα.

Ο κ. Καραλής, εντάχθηκε στο δυναμικό του ΤΧΣ πριν από περίπου 10 χρόνια, ενώ από το 2018 ως σήμερα κατείχε και τη θέση του Chief Investment Officer, έχοντας μέχρι προσφάτως υπό την ευθύνη του τη Διεύθυνση Επενδύσεων και Αποεπενδύσεων καθώς και τις Επενδυτικές Σχέσεις του ΤΧΣ, ενώ ήταν μέλος και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΤΧΣ. Επίσης, κατά το παρελθόν έχει διατελέσει Portfolio Manager στην Τράπεζα Πειραιώς αλλά και Παρατηρητής, για λογαριασμό του ΤΧΣ, στο Διοικητικό Συμβούλιο και στις Επιτροπές ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς, ενώ προηγουμένως κατείχε επιτελικές θέσεις στην EY και τη Eurobank τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια.

Ο κ. Καραλής είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά, με πτυχίο στις Οικονομικές Επιστήμες, κάτοχος MSc στην Διεθνή Τραπεζική και Χρηματοοικονομική από το Cass Business School και MBA από το ALBA Graduate Business School.

Ακολουθήστε το Sofokleousin.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σχετικά Άρθρα
Ετικέτες Intrakat